perimasali802_ 4 bin ama almıştım galiba koltukları silerken çok dikkatli olmak gerekiyor düşük ayarda silme yapman gerekiyor yoksa zarar verebilir
Buhar makinesi pirantech yada baska marka
lgrth o zamanki şartlara gore senide anliyorum canim, taksit insanin belini bukuyor🥹
perimasali802_ yok welle saka deyil😂 turkiye fiyat artislarinda bir numara bence, ayni makine burda 160 Euro aldim,tl olarak 6 bin civari birsey, ama tr fiyati 3 kati🙄
- Düzenlendi
karamelek21 aynen öyle zaten aşırı titiz bir insanda değilim sürekli uğraşamam kendimi yakarım diye de düşünmüştüm ama deterjansız temizlik cezbetmiyor değil iyice deterjanlardan kimyasallardan arınmak istiyorum..bende buna bakmıştım bir ara pratik olur diye düşünmüştüm de bilemiyorum iyi gelir mi gelmez mi
kimsinsen
Kidste biri tavsiye etmedi bir zaman sonra kalkıyor tahtlar bu camlarin lastikleri falan
Kafam iyice karıştı
perimasali802_ bir de buğusunu tekrar kurutma derdi var iki iş çıkarır diye bilemedim
lgrth bilmiyorum ya çok kararsızım
Zaten sorunlar var elimdeki parayı harcamayabilirim de
perimasali802_ o zaman öncelik verme aşırı elzem bir şey değil bence zamanı gelirse ihtiyaç duyarsan alırsın şimdiye kadar nasıl yapıyorduk temizliği öyle düşün 🙂
@perimasali802_ Fakir kullanıyorum çok memnunum tavsiye de ederim koltuktaki lekeleri bile buharla çıkarıyor valla mutfak dolapları kapıları falan hiç söylemiyorum bile kendime yaptığım en büyük iyilik 🤭😄
perimasali802_ kullanıma bağlı olduğunu düşünüyorum parkeleri normal vileda kadar ıslatıyor
Fakirin makinesini kullaniyorum. Mükk yani suan bayram temizligimde yardimcimmm tek kusuru su haznesi küçük onun dışında eve büyük iyilik valla
karamelek21 Fırın temizleyen gördüm, hiç orda kullandın mıı? Baya iyiymiş valla
perimasali802_ pirantech aldım güzel cihaz ama camlarda yaptıktan sonra kurulamak gerekiyor ama sürekli kullanılacak bir şey değil
Pirantech ten memnunum
perimasali802_ yok kuzum birsey olmaz, bn bu buhar makinesinden once villedanin buharli mopunu kullandim 5 senedir hic parkelerimde eşinme olmadi, zaten kaliteli parkelerde bile bir kova su boca et 4 gun dayanir öyle düşün,siliyon arkadan kuruyor hemen temiz dedigim parkeden cikan kiri gormen lazim😂
Medusa firinda henuz kullanmadim, canim alir almaz ilk ocakta denedim guzel sonuc aldim, havalarin isinmasini bekliyorum cam
Kapi pencere firin temizlemek icin☺️, birde banyo lavabom yok yeni deyil kirec islenmis bayadir siliyordum
Ama cikaramamistim, buhar soktu atti parlatti yeni takilmis gibi lavabo gideri
lgrth bilmiyorum canim bu bana cok kaliteli gelmedi, gorsel alarak yorum yapiyorum tabiki, ama arastirabilirsin alan memnun kalanlara one gore , zaten bu buhar makinesi her gun silmek icin deyil buyuk temizliklerde bayram
Yaz temizligi zamanlarinda kullanilacak birsey,
karamelek21 bana da fazla kaliteli gelmedi de günlük yerleri moplamaya fena olmaz diye düşündüm ama alır mıyım bilmiyorum ben sakarım illaki kendimi yakarım 😅
karamelek21
Sc2 easyfix var bende de
karamelek21 O zaman alınır ya😂 Teşekkür ederimm