lgrth güzeller içinde bir seni sevdim kalbimi sana ben sana verdim
Misali bir şarkı sözü 😂
Memleketime gelmişti kendisine es aramaya
Amcası ile beraber o sırada yakin akrabadan bir düğün vardi bizim
Amcasi kizlara bakıyor sorusturuyor kimin kizidir felan diye buda tabi istemiyor onca kalabalıktan beni buluyor nasil bulduysa artik o düğünde bir anda gozler benim üstümdeydi hiç tanımadığım insanlar bna sen kimsin vs konuşmalar işte arkadaşım geldi bak biri seni arıyor yakinda karşılaşacaksin diye bir cümle kullandi ee haliyle benide korku saldi 😂

Neyse düğün biti eve gidiyoruz annemle bir araba yavaşca gidiyor yani kapiyi açıp binebilirdim yani o derece 😂😂
Megersem bu benim esimmis
Zaten sonra evimi buluyor falan amcası ile ailesi geliyor falan
o günde bir temizlik yapmışım aman yarabbim beni goren kaçardı o derece tipim kaymış
Eşime hiç bakmadim dikkatimi ceken kar beyaz spor ayakkabısı ve sıktığı parfüm 😂😂😂
Ay anlatsam roman olur 🤣

perimasali802_ yaa nasıl heyecanlı yine nasip işte rabbim bir ömür mutluluk huzur versin 🌸🌸

lgrth dur bu soruyu bı soruyum aklıma soktun şimdi 😅

hh56 bana dese ben her defasında derdim 🤣beni de kafe de otururken görmüştü hep derim sen her gelene mi bakıyordun diye 🤣

• hh56 bunu yanıtladı.

lgrth bizimde tanışma hikayesi yok, 😂😂😂 görücü usulü evlendik biz halam gilin komşusu eşim ben halama misafirliğe gittim kayinbabam halamın evine geldi kapıda oturdu bende çay götürdüm onlara kayinbabam beni orda görmüş kaynanama demiş akşam yürüyüş bahanesiyle gidip kızı görelim demiş geldiler ama ben onlara bakmadım hiç oralı bile olmadim 2 saat konuştular ben yinede dönmedim yüzümü çünkü evlilik yok aklımda 😂😂 tabi ramazan ayı bide o ara taziye oldu 4 cu günde annemi halam aradı dedi akşam size çaya gelecez annem tmm dedi ama bı sorun vardı eşim benden önce bir evlilik yaptı 7 gün sürdü 2014de olmuş bu olay biz 2016 da evlendik tabi güven sorunu vardı buruk geldi bana kaderdi evet dedim 9 yıldır evliyim çok şükür mutluyuz her gün fik fikliyirum adamı zorla 😂😂😁😁

Kbranur65 görücü de olsa bir şekilde tanışma başlangıç oluyor çok mutlu huzurlu olun 🌸 7 günlük evlilik niye peki

lgrth bakması ayrı bişey vurulması ayrı bişey ama dur o da var şimdi karıştırmayak ortalığı 😅

lgrth benim sıradan oldu arkadaşımın kuzeni kendisi bi gün onlardayken kendi de geldi tesadüfen (aynı köydeyiz ama hiç görmedim 16 yıl boyunca), sonra ben hoşladıgımı kuzenine söyledim. Oda gidip kendsine demiş öyle sevgili olduk. 2 ay kadr sonra ilgilisizlikten ben ayrıldım, ama adamın peşini bırakmadım. 1 ay boyunca hep aradım msj attım sonra aramayı kestim. ablam nişanlandı önüm açıldı diye korktu sanırım bu sefer o sürekli aramaya başladı öyle tekrar sevgili olduk 2 ay bitmeden de söz taktık 😂

lgrth amin inşallah köyden biriyle evlenmiş ama evlendiği kız safmis biraz eşim hep diyordu bana ilgi göstermezdi konuşmazdı fazla gece aradığımda hep meşguldü kaynanam eve getirdi dedi ben yakalandim konuştuğunu biriyle düğün yapıp 7 gün sonra gidiyor baba evine artık gelmiyor çok kıskanç biriymiş kim ne dese ona inanmış eşim dedi geldi ama gerdek gecesi olmadı demiş ben adetliyim görümcem dedi ayrı yatıyorlarmis eli eline değmemiş bile iyikide değmemiş sonra gitmiş başkasıyla evlenmiş ordanda kaçmış

hh56 de mi boşa gerginlik çıkmasın 😂

• hh56 bunu yanıtladı.
                  • hh56 bunu beğendi.

incinmissindedi hem ayrıl hem peşini bırakma 😂 kaybetme korkusu olmuş desene inşallah yine bu korku olur içinde kıymetini bilir 🙂🙂

lgrth aynen valla iyikide bana kalmış benimle herşeyi unuttu o 🤲🤲

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.