lgrth
Seviyormuş sksjsmsm
Tanışma hikayeleri
belladonna mutlu huzurlu bir ömür inşallah 😍
lgrth bilen var mı bilmiyorum bip te bi keşfet var bi sohbet ben bekarken ordan annemin telinden giriyordum. Eşleşme yapıyor uygulama karşına insanlar çıkıyor tanışıyorsun her neyse kocam orda çıktı karşıma güne vurursan 2 hafta saate vurursan 1 hafta konuştuk babam ile konusucaktim kacmiyacaktim ama babam uzağa vermek istemedi dibimde dur dedi yoksa evlenemezsin dedi bende bunu bile bile babamla konuşmadım kaçtım 1 hafta konuştuk 1 ay içinde barıştık nişan,kına,2 düğün yaptım 1 buçuk yıllık evliyim 6 aylık oğlum var 😄😄
lgrth hahhha 😂😂😂 hayırlısı bakalım aşkosu
dertetmempertederim amin🤣🤣
lgrth biz eşimle uzak mesafe iliskisiydik onun bi erkek arkadaşı benim arkadaşımdı yani ortak arkadaşız sonra ben arkadaşımın yanında eşimi gördüm ve dedim ki bana yapsana onu görüntülü konuşurken eşim tabi hiç pas falan vermedi ertesi gün hasta olduğunu duydum ve numarasını alıp aradım oda başka bir kızın ismiyle sen misin dedi bana bi kız arkadaşı corba getirecekmiş uyku sersemlik ile açtığı için telefonu numaraya da bakmamış beni o sanmış neyse yok ben o değilim neyse sen başkasını bekliyorsun sanırım dedim kapattım sonra pazar sabahı oldu eşim yani sevgili bile değildik o zaman yazdı bana merhaba diyee
`bende cevap verdim işte konuştuk sonra fotoğraflastik benim tek bi fotoğrafıma aşık olmuş kendileri 🤣🤣 ben halbuki dalgasına ayarlasana bana o kel olanı demiştim eşim (kel) 🤭🫶🏻 sonra tanıştık konuştuk benim yaşadığım şehire 3 kez geldi 1 kez birlikte kaldık otel de 1 sene sevgili kaldık zaten ailem uzağa vermek istemedi beni istemeye gelecekti o onlar yok diyince biz de kactik şuan 5. Senemiz çok şükür bi tane oğlumuz var 2 yaşında cok mutluyuz ailemle de konuşuyorum 🤭♥️♥️🌸
lgrth biz eşimle bilardo camında tanıştık 😂😂
Yani şöyle ben asagidaydim eşim de yukaridaymis ben kafamı kaldırdım eşimi gördüm güldüm ama refleks yani sonra gittim ben eşim benim peşime gelmiş ama ben çabuk kaybolmuşum beni bulamamış bir hafta sonra fln yine karşılaşmışız ama ben unuttum ne biliyim yine gülmüşüm buda kendi kendine diyormuş bu benim olmalı fln diye sonra eşim beni 2 3 ay aramıs Instagram hesabımı fln bulmaya çalışmış 3 ayın sonunda buldu tam 31.12.2018 saat 11.30 da mesajlaşma ya başladık ve 2019 da beraber girdik o gün bu gündür çok çaba sarf ettik çok zorluk çektik birbirimizi engelledik ailem istemedi fln ama çok şükür 3 senelik evliyiz ve bı tane de oğlumuz var Allah’ım gözü olanın gözü çıksın 🤭
Mavininannesi demekki neymiş dalga geçmemek lazımmış 😂 ailenle barışıp konuşuyor olmanıza çok sevindim bir ömür mutlu huzurlu olun inşallah 🌸🌸
lgrth görücü usulü ile evlendim liseyi bitirdim üniversite sınavına hazırlanıyordum kuzenimin düğünü oldu kuzenimin düğününde gördüler ben asla diyodum büyük konuştum ve tamam dedim evlendim iyi ki olmuş ama 🤣🥰
lgrth amin cümlemize inşallah 🥰🌸
Mavininannesi bende kaçarak evlendim ha 😅