Selam kızçelerim. Benim bulaşık makinam daha cok yeni bir yıl olmadı alalı beko marka. Bardakları asla temiz çıkarmıyor koydugum hersey tertemiz cıkıyo ama bardakların dibine kir birikmiş şekilde çıkıyor. Bardakları üst çekmeceye değil de alt çekmeceye koyduğumda iyi yıkıyor ama üstte yıkamıyo. Servis çağırdım saolsunlar nisan ayının sonuna randevu yaptılar.. ne yapabilirim başına gelen var mı?

aynoluyonoluyo filtreleri çıkarıp yıkıyor musun tuzu parlatıcısı tam mı bir de arada bulaşık makinesi temizleyicileri ile 60 derece de boş çalıştır

• Düzenlendi

aynoluyonoluyo bulaşık makinasından makinaya fark ediyormuş benimde aynıydı servis geldi finish kullanıyordum her makina her ilacı kabul etmez dedi fairy kullan bi de dedi şuan 2 senedir onu kullanıyorum haklıymış adam tabletini değiştir bi bakalım

lgrth hepsini yapıyorum askım işin anlamadığım tarafı mesela 1 ay 2 ay temizlemesem bile filtrede en ufak bir kir bile yok🤦‍♀️ yani onuda anlamıyorum sonucta sürekli kullandığım bir makına nasıl filtrede bir parça kir bile olmaz bilemedim. Tuz vs hep kontrol ederim makına temizleyicilerle çalıştırıyorum sirke vs aklına ne gelirse denedim ama yok sadece bardaklar kirli çıkıyor

sizene aşkım fairy finish asperox kullandım hepsi aynı oldu somat diye bir marka var onuda kullandım sıvı bulasık makınası deterjanı kullandım hep aynı hala aynı🤦‍♀️🤦‍♀️ makınayı ilk aldığımda tamamen kirli çıkıyordu servisi aradım geldiler meğerse çalışırken filtre yerinden cıkıyormus zaten calısırken tak tak sesde geliyordu. Pervaneler ve filtre değişimi yaptılar hala oyle ses geliyor pervanenin biseye carpmadığından eminim çokta doldurmam makinayı zaten ama bu seferde sadece bardaklar kirli çııkıyor çözemedim beyaz esya biraz sans işi sanırım ya🤦‍♀️

aynoluyonoluyo ay genelde öyle diyorlar bebeğim ya benimde çamaşır makinası ne yaparsam aldığım günden beri lekeli çıkartıyordu servis gelip gelip bişe yok diyordu yahu yalan mı söyleyecem en sonunda değiştirdim

aynoluyonoluyo benimde birkaç bardağın rengi bozuldu buğulu çıkıyor hep onun dışında temizler onları gözden çıkardım artık 😂

aynoluyonoluyo pervanesini temizliyor musun. Kullanmadığın bir ince ten çorabı süpürge nin ağzınq geçirip temizle bak ister istemez limon çekirdeği yumurta kabuğu vs kaçıyor

lgrth benimde bir takım bardağım vardı leonardo dediklerinden ağız kısmı dar içi geniş olanlardan😂 baktım bir üç beş yıkama derken makına yıkamıyor hepsini topladım çöpe attım sinirden ama yepyeniydi😂 aklıma geldikçe üzülürüm

sizene ayy bulasık neysede çamaşır sıkıntılı askım bulasıgı eldede yıkarım ama çamaşır noo😂😂

sizene Arçelik miydi benim korkulu rüyam oldu evlendim evleneli hep bu yüzden yakiniyorum 🥺

Benimde Beko evleneli 1 yıl oldu Allah var temiz yıkardı ilk zamanlar ama sonradan parlatıcı hatası verdi bazen kirli çıkartır BEKO PİŞMANLIKTIR.

perideavcisii aslında çamaşır makınam kurutma makınam buzdolabı vs de beko onlardan cok memnunum ama bulaşık makinası benim içinde pişmanlık oldu🥲

sizene Arçelik olduğunu anladım zaten bıktım usandım artik

aynoluyonoluyo Benim makinem de Arçelik böyleydi finish kullandım olmadı fary kullandım yumurta kokusu oluyordu en son renax aldım çok iyi geldi sabundan da fark ediyor