hzl123kk bu olaylar gücüme güç kattı ama en büyük güç anne olmakmış anne olduktan sonra süper kadın olmuşum gibi hissediyorum 🫢 evlat güç veriyor insana her şeyi unutturuyor…
Kısmetim açık bakalım acele etmiyorum rabbim doğru zamanda doğru insanla nasip etsin hayırlısıyla 🥹
Tesettürlü bayanlar 🙋♀️
hzl123kk 10 yaşımdan beri kapalıyım saçım açık duramıyorum temiz giyinir kokuma dikkat ederim makyajı da sadece reglken yapabiliyorum ama açık saçık dolaşmayı isterdim de yapamıyorum bide dökülür korkusuyla yapamıyorum çünkü gece uyuyorum açık şekilde sabah kalktığımda her yer saç ☹️
lgrth ay dökülmez mi saçlarımı taradigim zaman baya dökülüyor ben yere dökülmesini kast ettim
lgrth belkide hiç öyle dusunmemistim
lgrth tesekkür ediyorum tabiki ben bakımdan biraz anladığımı düsünüyorum ama tamamen kendi tecrübelerimle edindigim bilgiler doktor vs degilim fakat kesinlikle katılıyorum sac hep kapalı olmaz evde en azından açılmalı zaten dökülmesinin en büyük nedeni senin de dedigin gibi sacın kapalı olması onun dısında dökülmenin bir cok nedeni var o neden bulunmalı ona gore tedavi edilmeli ornegin yanlış ürün kullanımından olur sac tipini tanıyamamaktan kaynaklı olur hormonel olur saglık sorunu olur kullanılan ilac varsa o olur yani bir cok nedeni var o yüzden dökülme konularına direk bir ürün tavsiyesi vermiyorum bu arada bende öyleyim her sac taradıgımda evi süpürüyorum üstelik benim sacım dökülmemesine rağmen ama napalım
rouge_ bazı şeyleri bilmek için doktor olmaya gerek yok tecrübeler de var araştırmalar uzar gider yani bakımla ilgili her konu için bilgilerin tecrübelerin mevcut 🙂 bir de vitamin eksikliği ve tiroit değerleri de etkiliyor benim hamilelik başında tiroit değerlerim düştü saç dökülmem arttı biraz yediğime dikkat edince azaldı dökülmem şükür kolay kolay da dökülmez sıkı bağlamam saçım gevşek topludur genelde 🙂
sanslikralice pis narsist kurtulmana sevindim sakın kanma pismanım falan diyişine.