• Muhabbet
  • Tesettürlü bayanlar 🙋‍♀️

rouge_ bazı şeyleri bilmek için doktor olmaya gerek yok tecrübeler de var araştırmalar uzar gider yani bakımla ilgili her konu için bilgilerin tecrübelerin mevcut 🙂 bir de vitamin eksikliği ve tiroit değerleri de etkiliyor benim hamilelik başında tiroit değerlerim düştü saç dökülmem arttı biraz yediğime dikkat edince azaldı dökülmem şükür kolay kolay da dökülmez sıkı bağlamam saçım gevşek topludur genelde 🙂

lgrth ay tesekkür ederim böyle gördüğün için🥰 hamilelik sac dokuyor diyorlar zaten arada cocuk istesem de sonra vazgecmemin en büyük sebebi bu birde dogum korkusu 🥹😂

rouge_ yok canım beni hiç etkilemedi ne emzirme dönemi ne hamilelik sadece tiroit ve b vitamini düşüklüğü çok az etkiledi ki ben saç bakımı da yapmam arada bir biberiye suyu o kadar sen her türlüsünü yapıyorsun etkileneceğini düşünmüyorum ama doğum korkusuna bir şey diyemem haklısın onda 😂😂

lgrth korkudan bahsetmicem senin dogum yakın 😂 sen tesettürlü müydün

rouge_ ilk doğum olmadığı için korku daha fazla yaşanmışlıklardan 😂evet canım ama yazın sıcaktan kışın soğuktan pek sosyallik yok evde de açığım hep 😂

lgrth bende kışları genelde kimse bana dokunmasın evde olayım istiyorum ama güneşli havalarda beni kimse iceri sokamaz 😂 hava günesli bugün kıpır kıpırım ne yapsam sasırdım bahceye cıkıp güneşlenicem sanırım😂

rouge_ güneş önemli değilde nem fena 🥲🥲 yazın tek aktivite deniz oluyor diğer bakımım da deniz suyu 🤣 ama kurak bölgeye taşınıcaz artık kavurucu sıcakta da çıkamam 😅 sen Avrupadasın galiba oranın iklimi buralar gibi yakıp kavurmaz herhalde

lgrth buralarda sıcak oldumu tam oluyor ama türkiye sıcagı gibi degil tabi bende zaten yazları burda olmuyorum genelde baska yerlere gidiyoruz nem falan farketmiyor bana sıcak olsun nasıl olursa olsun 😂

rouge_ ne güzel dayanabiliyorsun benim tahammülüm yok 😅

Smartlady çok şükür kurtuldum canım rabbim böyle erkeklerden tüm kadınları korusun Allah öylelerini ıslah etsin
                  Burada post açıyorlar okuyorum kendi geçmişimi görüyorum neler yaşadım travmalarımı inan yıllar sonra atlatabildim benim gibi olanlara çok üzülüyorum şu an ne kadar şükretsem az