Kızlar kızıma bayramın 2. Günü falan bu tarz bir şey giydirmek istiyorum altına nasıl bir badi ve Pantalon alabilirim acaba

1ladyy yürüyor mu acaba seninki, benimki 11 aylık daha tek başına dik durmaya başladı. Ben bayrama kadr yürür diye vibe almıştım 😂😂😂

1ladyy canım altına beyaz bebe yakalı bir gömlek veya badi altına da dediğin gibi açık renk bir kot güzel olur bence şu tayt gibi olanlardan çok güzelmiş bu arada güle güle giysin minik 😚

muzaffer tek elinden tutunca ve koltuklardan tutunarak yürüyor bende öyle düşünmüştüm ama kızım beni yanılttı yürümeye çok hevesliydi elinden tutunca falan yürüyordu ama sonrasında ben yoğun bakıma girdim çıktım elinden tuttuğum zaman asla yürümek istemedi hep yere attı kendisini şimdi yeni yeni elinden tutunca yürüyor

1ladyy canım mavi ama açık olanlardan kot ile rahat edemez daha küçük hem.bunlar daha kullanışlı

1ladyy evet benimde şuan öyle tek duruyur yada yastık koltuk tutup yürüyor yada elimi. Geçmiş olsun sebebi neydi yoğun bakıma girmenizin

muzaffer yürürler inşallah ben bugün çıktım cumaya salladım selaya var ya onu yaptım 😂😂😂😂
              Teşekkür ederim yüksek şekerden girdim

1ladyy o nasıl oluyor ki bende mi bi denesem anlatsana banada😅. Ya rabbim şifa versin

muzaffer cuma selasıyla ezan vakti arasında dış kapıdan çocuğun koltuk altlarından tutup salliyorsun sonra çıktım cumaya salladım selaya çocuğum yürüsün gelecek cumaya diyorsun tamam youtubeden falan izlersen daha iyi anlarsın dediğimi tam anlatamamis olabilirim 😂
                  Teşekkür ederim 🥰

1ladyy 1. 2 adım atmaya başladı benim kız bugün ya 😂, inşallah devamı gelir