Kızlar selamm!
Bayramda kimler ne yapıyor?? 🥰
Kızlar selamm!
Bayramda kimler ne yapıyor?? 🥰
aredhel evde oturup keçileri sayicam hangisi önce kaçarsa 😁😂
aredhel ben annemlere gidicem bayram sabahı bu bizim rutinimiz😅. Ve bayramdan sonra 2. Gün yada 3. Günde pikniğe gideriz abi abla yenge damat covuklar anne babam herkes 😅
aredhel aile gezmesi ve misafir ağırlama 😁
Bu şekilde ilerler sonra gezmeler
aredhel anne baba ve kardesler damatlar olarak toplu bir kahvalti yapacagiz, bir yerde rezervasyon yaptik , normalde hep annemlede toplanirdik bu sefer deyisiklik olsun diye disarda yemeye karar verdik, bir aydir yeterince pisir kaldir indir yaptik😂 sonrada evlere dagiliriz malum gurbette olunca gidecek baska kapida yok🥹
aredhel biz her bayram sabahı kv de kahvaltı yaparız bu bayram annem babam yok kahvaltıdan sonra akraba gezmesi 2. Gün köye köye 😂
aslimooo annenle bayramlaşıp niye tekrar kayınvalidene dönüyorsun ki saçma değil mi
aredhel hiçbir şey yapmicaz gidecek hiçbir yerimiz yok ailece gezeriz bayramlasmayi hak edenlerin bayramini arar kutlarız sadece
aredhel yorumları okuyunca bi üzüldüm 🥹 gurbetçiyiz dört yıldır bayram nedir bilmem yine uzakta yine ayrı geçiricez temizlik yapıcam mesela yarın sıradan bi gün gibi işte bize
aredhel gurbet evde bebişle aynı rutin gün temizlik bile yapmadım