isimsizannee1 senin için dua ediyorum hakkınızda neyse hayırlısı olsun keşke elimizden bişey gelse ama herkesin bir kaderi var önüne geçemiyoruz maalesef keşke böyle olmasaydı

O çocuklara yazık değil mi onları böyle tramvali böyle bir evde buyutuceksin ama haala oğlum evini seviyor diyorsun nesini sevecek o evin Allah aşkına. Bu adam duzelmeyecek ve tahmin ettiğin gibi belki birgün canına kiyacak yazık değil mi çocuklarına.Keske hemen gidip darp uzaklaştırma kararı alsaydın biliyorum bu ülkede adalet yok belki faydası olmayacak ama kaç kurtar kendini o pislikten. Çok çok üzgünüm amacım kırmak değil bir yerlerde hemcinslerimin böyle acilar çekmesi kalbimi derinden yaralıyor

isimsizannee1 Ben neler okudum öyle:( inanılır gibi değil. Tam bir ahlaksız. Gücü ancak sana yetiyordur. Kaç kurtar kendini. Çocuklar içinde kapanmaz bir yara olarak kalacak bu kötü anlar.
    Ailen de gerçekten büyük hatalı.
    İnsan evladının bu durumda nasıl arkasında durmaz ya. Rabbim en kısa zamanda kurtarsın seni o pislikten.
    Şu mübarek günde, çok amin.

Sutlucikolati Teyzelerim anneannem var ama çoçuk sevmiyolar yani bırakın boşanıp gitmeyi normal günde evlerine misafirliğe gidemem fakrlı şehirde yaşıyolar annem her sene gider 2 ay kalır bazen diyorum bende geleyim 1 hafta kalır dönerim. Asla kabul etmiyo. Bizim ailenin genelinde var bu evlerine kimseyi almazlar ama ben asla öyle değilim😏

ooopitipiti Amin Allah bin kere razı olsun. Yapıcam yemin ederim yapıcam ben kendime söz verdim yeter artık kendimi daha fazla ezdirmiycem 😭

parlaa1520 Bide bunları ben yaşıyorum neler yaşadığımı hissettiğimi tahmin bile edemezsiniz😭 Anneme diyorum gidicem diye ya boşver kızım düzelir inşallah diyor arkamda destekci olsa bunları yaşamazdım belkide hep boşver düzelir allahından bulsun diyip duruyor beni hep engelliyor. Ama ben bu sefer kendime söz verdim şuan burda durmamın tek bi sebebi var oda bikaç ay sürücek ondan sonra evide herşeyide ona olsun yeterki ben çocuklarımla mutlu olayım. Ayrıca gidip darp raporu almam bana hiç fayda sağlamazdı çünkü o darp raporunu alıp tekrardan bu eve gelseydim karakola gittiğim için bundan daha fazla döverdi. Darp ettiği için ceza vermiyokar yine elini kolunu sallayarak dışarda olucaktı ve bu sefer daha fazla zarar vericekti. Ben dündendir düşünüyorum sığınma evine gidicem bu bikaç ayımı alıcak ama çünkü beklediğim bi para var elimde güvencem olsun psrasız gidemem herşeyi bitirp gidicem çünkü. Ama sonrası ne olucak bilmiyorum hadi 6 ay kaldım 1 sene kaldım ondan sonrası peki? Hiç ordan çıkmıycakmıyım bereye gidicem ne yapıcam bunları düşünmekten kafayı yedim

isimsizannee1 ah çok üzüldüm Allah belasını versin inşallah normal insan böyle davranmaz canım senin hemen kurtulman lazım ailende yanında değil tek çaren güvenilir yer devlete sığınmak lütfen bunu yap erteleme ailesinin yanına sığınan bile güvende değil haberlerde neler görüyoruz daha geçen gün adamın biri karısını baldızını kaynanasını evde öldürdü Allah korusun böyle şeyler çok duyuyoruz lütfen zaman kaybetmeden git. Allah yardımcın olsun o şerefsiz ölüp gitsin inşallah kusura bakma ama böyle insanların yaşaması hiç iyi değil

bossmom kötülere bişey olmuyor ki ölüp gitse dünya bi pislikten kurtulmuş olur😒

burjuva normalleştirmek değil yani öyle bir konuştun ki hiç yaşamamış gibi insan yaşadıkça ders alır yaşadıkça olgunlaşır çaresizlik de olunca işin her iki ucu da bmbok bi yere çıkıyor

isimsizannee1 annenizi silip atın öyle anne olmaz olsun. Kadın sığınma evi eşinizden daha güvenlidir emin olun.Bir iş bulur çalışırsınız herşey bir adım atmakla baslar Allah’ım size güzel kapilar açsın inşallah

Neden aileniz sahip çıkmıyor kaçarak mı evlenmiştiniz