Hello kızlar askı aldığım için 3 gündür giriyodum ama yazamıyodum ilk aşkını unutamayanlar varmı aranızda hiç yada nasıl unutabildiniz maksat muhabbet olsun
Hello kızlar
İlk aşkım hiç hatırlamıyorum valla ben çok aşık oluyorum ama ilk aşkim ufakken oynadığım çocuktu heralde ya da birinci sınıfta ki çocuktu heralde ama en çokta olur gibi olupta olmayan biri vardı ben arkadaşız sanıyodum benden hoşlanıyomuş da sonradan anladım o zaman da çok geçti 😂🥺
lgrth hoşbuldum aşkım kaos ortamı yaratmaktan aldım🤣🤣 oldu kız eşimden önce birini çok seviyodum evlenmeyi bile istiyodum annesi istedide annem aklıma girdi vazgeçirtti şuan eşimle ne yaşasak hep annemi suçluyorum senin yüzünden hep diye halada unutamıyorum rüyama giriyo bazen ama biliyorumki oda beni seviyodu 🥹🥹
dertetmempertederim hahaha benim oldu eşimden önce onunla evlenmeyi istiyodum anneside gelip istedi kimseyle evlenme kabul etme seni oğluma alacam diyodu annem hep aklıma girdi onların işleri ağır diye amcamın 2 kızıda gelin onlarda babası psikolojik rahatsızdı amcamın kızlarının annesine babasına küfür ediyodu sen kaldıramazsın deyip beni vazgeçirtti eşimle evlenmeyi seçtim keşke onunla evlenseydimde sadece babası etseydi ondasa evimi ayırırdım duymazdım şimdi babayı bırak eşimin kendisi ediyo hakaretler küfürler ama hep annemi suçluyorum hep senin yüzünden diye halada unutamıyorum rüyalarıma giriyo hep🥹🥹
lgrth yok apar topar değilde annem öyle deyince bende eşimi seçtim nişan taktılar 1.5 yıl nişanlı kaldık sonra düğün oldu ama biliyorumki öd beni seviyodu normalde herkesin düğününe giden birisi ama benim düğünüme gelmemişti kardeşimin düğünü oldu 4 yıl önce onun düğününe geldi ama benimkine gelmemişti🥹🥹
- Düzenlendi
lgrth demek akraba bir de 🙂
Evet akrabaydı
lgrth bence aklından çıkarmalısın eşine ihanet sayılır bu da sonuçta o defterler kapanalı 10 yılı geçti yoluna bak bebeğim 🙂
Aşkım öyle diyosunda ben eşimin eski sevgilisinin fotoğraflarını mektuplarını hala sakladığını gördüm aldım yırtıp atmak için sakladım kv denen o şeytan daha yeni evliyken kızlarıyla odama girip fotoğrafı aradı alıp saklamak için vermeyip dışarı çıkarınca eşime söyledi oda şu isteme bahanesiyle beni odadan çıkarıp kapıyı üzerine kilitleyip fotoğrafı arayıp buldu sonra annesine verdi saklaması için sonradan başka fotoğraflarını gördüm alıp eşimin gözü önünde yırtıp sobaya attım fotoyu yırtıp attığım için bigün tartıştığımzda o fotoyu yırtıp attın ya ellerin kırılsın dedi bana üstüne bide hamileydim ozaman peki onun yaptığına ne demeli öyle diyosunda onunda aklında hep bazen tartıştığımızda söyler nikah yapacağımız zaman kv eşime benim yanımda eminmisin nikah yapmaya bi 3 4 yıl daha bekle dedi ve eşimin eski sevgilisini konuştu benim yanımda askere gideceği zaman dedim getir yanımda kalsın sen gelene kadar diye dedim getirmedi sonra ayrıldı dedi keşke onla evlenseydi dedi benim yanımda dedi bunları eşimde pişmanmış gibi kafa salladı düğünümde 1 hafta sonra başka dul sevgilisi vardı onun kollarına koştu gitti şimdi sana soruyorum benim aklımda kalbimde unutamadığım için benimkimi ihanet yoksa eşimin bana yaptıklarımı ihanet
Biraz uzun oldu kusura bakma hakkını helal et içimi dökmek istedim
yesim631 hatırlıyorum ilk aşkım ilk deneyimlerim de her şeyde ilkimdi ama olmadi bitti gitti🤣
Sutlucikolati ne güzel unutmuşsun ben ne yaptıysam çıkaramadım🤣🥹
yesim631 neden bosanmiyorsun ki
lgrth keşke birbirlerini görmeden sadece internetten konuşmuşlar Facebook tan herzaman yanımda ondan bahsedip konuştular şeytan büyük görümcemle şeytan kv saçını kesip göndermiş eşime bi tutam onlarda kaybetmişler görümceminde saç rengi ozamanlar aynı renkmiş eşim anlamış onun saçı olmadığını falan eşim askere gidip geldikten sonra ayrılmış kötü işlerle uğraşıyomuş ozamanlar adam vurma yaralama falan ona zarar gelmesin diye ayrılmış sonrada bi sürü sevgilisi olmuş hatta onunla sevgiliyken dul bi kadınla karı koca hayatı yaşamış onada söylemiş anlatıyomuş hep eski messenger mesajlarını okurken görmüştüm hep anlatıp söylediğini
- Düzenlendi
Sutlucikolati canım bu anlattıklarımı yeni evliyken yaşadım ve ilk çocuğuma hamileydim cahildim ozamanlar şimdiki aklım olsa çoktan boşamıştım şuan hala aklındamı bilmiyorum ama aklındadır diye düşünüyorum hatta onun babası vefat ettiğinde şeytan büyük görümcem duyup gelip eşime söylemişti eşimde ona yazmış Facebook tan başın sağolsun sen güçlüsün altından kalkarsın bişey ihtiyacın varmı diye konuşmuş oda yok falan demişti eşimde en son eyvallah gülüm diye yazmış bunu yazarken 2.ci çocuğum vardı tabi ben bunu 2 3 yıl önce gördüm🥺😭