yesim631 yani onunla yasadiklarim guzeldi guzel zamanlsr gecirdik birçok sey ogretti bana basta özgür olmayi ogretti birbirimizi asla unutamayiz ama aşk anlamında değil yasanmisliklardan dolayi unutamayiz ben eger bugun ki ben isem onun sayesinde 🙏 senin hikayen anladigim kadariyla dogru duzgun yasanmadan yarim kalmis umarim bir gun kavusursunuz
Hello kızlar
yesim631 yani şu hikayeden anlayabilirdin midesiz biri oldugunu keşke evlenmeseydin
Sutlucikolati imkansız gibi bişey canım bizimki oda evli bende ve onun 3 tane çocuğu benim 5 tane çocuğum var hep keşke onunla olsaydım diyorum🥺😭
lgrth keşke 🥺 ailesi gelip istedi beni evlendikten sonra kv oğlunu kıskandı herhalde oyüzden bunları yaptı bence ben hep onunla evlenmeyi istedim ama annem aklıma girdi inekleri vardı sağım falan yapıyorlardı işleri ağır dedi babasına öyle olunca kaldıramazsın deyip beni ikna etti vazgeçirtti yoksa son ana kadar kalbimde gönlümde onu istiyodu
Sutlucikolati keşke canım ama ben başta böyle biri olduğunu bilmiyodum keşke nişanlıyken bi hatasını görüp vazgeçseydim diyorum hep
- Düzenlendi
lgrth ah ah keşke yapabilsem şuan borcu çok diye cesaret edemiyo herhalde yoksa yine yapacağından adım kadar eminim bide ben nezaman böyle bişey yapsa hep şüpheleniyorum ve haklı çıkıyorum şüphelerimde öyle bişey yapsa yine şüphelenirim beni kim görse niye hala duruyorsun diyo niye böyle bi hayat yaşıyorsun bırak git kurtulsana gençliğime yazık diyolar🥺
- Düzenlendi
lgrth amin kuzum inşallah evet gerçekten ömür gitmez hergün bağırıp çağırıp hakaret laf gerçekten artık yoruldum hem bedenen hemde ruhen çok yoruldum mahalleyi alıyo sesi herkeste duyuyo bide beni ailemden koparmaya çalışıyo bikere ablamın numarası niye var niye konuşuyon niye engellemiyon diye kavga çıkarttı boğazıma yapıştı ağzım kapattı vurdular çocukların gözü önünde yapıyo her defasında sabah kahvaltı bile yapmadım onun yüzünden çocuklarda sofradan kalkıp yanıma geldiler onlarda yemediler onları gördü daha çok bağırdı kalkın gidin içeri diye sizde aynısınız sizide gönderecem diyo borcunun bitmesini bekliyorum kendini toplayıp bizi gönderecekmiş bende karşılık verdim sen niye konuşuyorsun g*tlerinden ayrılmıyosun diye sanane benden diyo sen konuşuyorsan bende konuşurum dedim ben kimse için ailemi silemem kimse kusura bakmasın dedim nenesi vefat etmemişti benim üstüme attılar kızları bakmadı oğluda bakmadı bende nenene bakamam dedim ozaman mecbur değilim ben bakmaya dedim siktirgit bakma ben bakarım diyo beni onlanmı tehdit ediyor diyo bende tehdit etmiyorum bakamam mecbur değilim dedim bakmaya dedim iyi bak ozaman dedim ben bakmıyorum dedim daha neler neler yaptı bana kendi kafasında kur yapıp beni aldatıyorum diyip hakaret şiddet yaptı hep özellikle hamile olduğum zamanlar daha çok kuruyodu kafasında ailesi yüzünden kaç kere kavga etti tartıştı benimle neler neler yaşadım çektim ben ama hep Allaha havale ediyorum hepsini benim ahımı yerde koymasın rabbim
- Düzenlendi
lgrth şimdiden saçımın önü bembeyaz oldu boyayla kapatıyorum boynumda belimde düzleşme oldu her kavgada tartışma sürekli belime boynuma yumruklar attığı için vurduğu için halada öyle kavga tartışma olsun belime boynuma yüzüme vurur sağ diz kapağım ağırıyo şimdi oturup kalkarken merdiven çıkarken eğilip kalkarken çok kötü ağırıyo sabah söyledim dizim çok kötü ağırıyo diye napim diyo bana 🥺😭
yesim631 inşallah her detaydan annenin haberi vardır..Allah yardımcın olsun böyle devam ediyorsa o çocuklar için hiç sağlıklı bir ortam değil onlar büyüyünce nasıl olacak belki de kaçış için yanlış tercihler yapacaklar iyice düşün planlı ol yolunu çiz önce bir kendini toparlamaya aile desteği almaya bak annen baksın çocuklara çalışırsın hem çocuklarına hem annene destek olursun..sen bu kadar şeye rağmen şimdiye kadar sabretmişsin kim bilir daha ne işler açar başına ne olaylar olur..parası olsa özgüveni de artar daha beterlerini de yapar hiç şaşırmam