dertetmempertederim benim sadece dilimde herşey başka bişeyim yok
Hello kızlar
Bahtsizbedevi_ çok yükselmişsen işte o zaman dilimi kesseler yine kurtulamaz ama yine de bazı şeyleri söylemiyorum yine utanmasın şeyetmesin diye böyle de iyi bir karıyım işte 😀
- Düzenlendi
dertetmempertederim öpsün başına koysun senin gibi karıyı 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ yaaa💋 senide başına taç yapsın kocan aşkım teşekkür ederim😘💕
dertetmempertederim rica ederim aşkım 😘🩷keşkee nerde bende o şans
Bahtsizbedevi_ kız o şansı bulanda öpsün yani ne diyim 😂
Bahtsizbedevi_ unutulmuyor ya ilkler😂ben önüme gelene aşık olurdum o yüzden çok aşk acısı çektim salak ergenler gibi 🤣 🤣 yani arada aklıma geliyorlar vala ne yalan söyleyeyim 😁
Bahtsizbedevi_ ozmnlar beni bir iki kez görmüştür bende o arada vurulmuşum çocukluk işte 😅😅
Bahtsizbedevi_ kız sen yine niye askı aldın kaç gündür girmiyordum yeni gördüm postunu
tazeann aşkım kaos ortamı yaratmaktan aldım🤣
Bahtsizbedevi_ yine ne yaptın 😂
tazeann sus sus yine askı alırım yoksa 🤣
Bahtsizbedevi_ bebeğim bu kadar dayağa hakarete cesaret ediyosun toplanıp gitmeye neden cesaret edemiyorsun? Hak mı bu? Hak edişin bu mu gerçekten? Ömrünü böyle bir adamla heba ediyorsun ve daha genceciksiiiinn Yeşimciğim. Yapma kendine bunu nolursun. Kendin katlanıyorsun ama evlatların için bunlar çok büyük travma olarak kalacak senin için de öyle tabi.
vahsikelebekk canım yorumun için çok teşekkür ederim umarım bigün başabilirim bunu🙏
Bahtsizbedevi_ umarım canım sen çok güçlüsün her şeyin altından kalkarsın umarım en yakın zamanda mutlu huzurlu günlerinde yaşanmışlıkları geride bırakmanın sevinciyle kahveni yudumlarsın🌸