Bahtsizbedevi_ bunlar ailecek narsist yeminle ah be yesim
Hello kızlar
dertetmempertederim degil ya 🥺
lgrth canım ilk onda olduğu içindir belkide bırakamamayışım
Bahtsizbedevi_ hiç bir şey de olmaz emin ol senin korkun bana bişey olursa cocuklarim
N olacak diye katlanıyorsun ama oyle degil işte onun yaptıklarını delil yaparsan varya devlette poliste onu tıkar biryere gorur gününü
perimasali802_ canım önce sessiz kalıyorum ama depremden sonra sesim çıkmaya başladı eşimede ailesinede
dertetmempertederim hatayda yaşıyorum canım
dertetmempertederim kız sen gizli mafya mısın doğru söyle 🤣
perimasali802_ mkçocukları ben şu an çok sinirlendim ay nefret ediyorum erkek kişilerinin böylelerinden Allah evlatlarimzı korusun yaaa
Bahtsizbedevi_ aşkım saçmalama sen onlardan kurtulduktan sonra ne laf ediyorlarsa etsinler kime ne sen yoluna bakıcan bu rezillikten iyidir
Bahtsizbedevi_ sakin ama sakin üzülme onun icin adam degilmi çalışsin getirsin yaptığı çocuklara da baksın asla taviz verme
Bahtsizbedevi_ seni sindirmeye çalışıyor tipik narsist önce annenle konuş güzelce ona göre bir yol çizersin kendine yalnız senden asla böyle bir hikaye beklemezdim severek evlendik demiştin 🥺
Sutlucikolati yok böyle şeyler burda söylenmez 🤣🤣🤣 kapak olurum sonra kıçımız sağlam diyelim biz ona 😉😄
Sutlucikolati bende çok iyi ilişkileri var sanıyodum şok oldum
perimasali802_ canım işe gittiğinde öyle mesajlar atıyoki bende ekran alıp anneme atıyorum sende kalsın diye oda bakıp silmek zorunda kalıyo çünkü 3 tane erkek kardeşim var biri evli diğerleri yanında onlarda aşırı düşkünler bana görür çıkıp gelir başları belaya girmesin diye siliyo
dertetmempertederim bide bna sor
Kadınlara güçleri yetiyor anca
Amin amin amin vala zaman kötü nasil olacak bilmiyorum çocuklar için çok korkuyorum
lgrth biliyorum ama ben çok kafama takan biriyim oyüzden herşeyi düşünüyorum
perimasali802_ öyle yapmaya çalışıyorum canım
Bahtsizbedevi_ heh erkek kardeşlerine at sıçsınlar ağızlarına ya ne belası ablalarını koruyolar öldürmezler az bi bayıltırlar nolcak kız
Bahtsizbedevi_ çarşıya cikiyorsan kendine hafiza karti alip ona yukle
perimasali802_ aynen öyle utanmaz şerefsizler