perimasali802_ ama zaten kendisi çocuk yaşta evlenmiş çocuk akliylaı tabii ki annesini dinlemiştirir ne yapacaktı
Hello kızlar
Bahtsizbedevi_ sevmiyor saf olma
- Düzenlendi
Bahtsizbedevi_ ya böyle insana merhamet mi duyulur ya iki tane de sen çak anasını satim elektro şok vardı annemde bi aralar üvey babam vardı üzerine gelince açıyodu adama adam göt korkusuna yaklaşamıyodu bile
ANAM GİBİ OLUN KIZLARR!!
Bahtsizbedevi_ çok küçükmüşsun kız sen o zaman
Peki niye şimdi katlanıyorsun niye korkuyorsun gitsene annenin yanina yazik o cocuklara
Sutlucikolati küçükmüş baya 🥺
dertetmempertederim 😂😂😂😂 Allah seni ne etmeye
perimasali802_ Bastırmış pezevenk baksana
perimasali802_ ben annesinin kabul edeceğini sanmıyorum eşiyle tartışmasında senin yüzünden diye annesini suçluyormuş annesi o zaman gel diyebilirdi
Sutlucikolati bende bilmiyorum neden bırakıp gidemiyorum galiba eşimden ve ailesinden çekindiğim için gidemiyorum sanırım eğer bırakıp gidersem arkamdan neler diyeceklerini bildiğim içinde gidemiyorum bırakıp gitsem onlardan başka bişey arkamdan kötü konuşmaz eşim bazen kavga sırasında ailesinin yanında bırakıp gidersen annen seni satar bakmazlar ortada kalırsın o*ruspu olursun gibi şeyler söylüyo
perimasali802_ öyle valla onlar nasılsa daha beter olcaksın
dertetmempertederim bunu gece kuytu bir yerde bir güzel doveceksin
Bahtsizbedevi_ senden önce öyle miydim köpek oğlu köpek deseydin senide biliyoruz peezeveennkkk diycektin
dertetmempertederim geriye o kalıyor 😅
perimasali802_ canım inan öyle şeyler yapıyoki beni boşanacağım varsada vazgeçiyorum öyle bi konuşuyolarki kendi ve ailesi bazen ben bile kendime kızıyorum
Bahtsizbedevi_ olsun tadını almışsın bir kere 🤪
Sutlucikolati diyecek birşey bulamıyorum yazık yesime keşke elim yetisse ona
Ama şiddet olan bir yerde huzur olmaz o çocuklar icin çok zor Bahtsizbedevi_ ya karşılık ver kendini savun seni etmesine izin verme
perimasali802_ istanbuldaysa sıktıralım bacaklarına
Bahtsizbedevi_ nerdesin sen
perimasali802_ inan bende bilmiyorum galiba sonrasında olacaklardan korkuyorum çekiniyorum ne yapacaklarını bilmiyorum çünkü
Bahtsizbedevi_ seni manipüle ediyor kuzum inanki sen gidersen beter olur emin ol gücü kimseye yetemiyor ya pislik tabi senin üstüne yürüyor gebersin inşallah
dertetmempertederim inan yapmadığım şeylerle suçlayıp kavga çıkartıyo