o_hayat_benim belengaz23 hayatımı elimden çaldılar yasamak istediğim eşimle hayaller kurduğum şeyler hepsi kursağımda kaldı yıkıldı bende o hayat benim koydum nickimi önceki nickim Romeonunjulieti’idi Oda eski eşimle birbirimize aşık olduğumuzu sandığım içindi
belengaz23 o_hayat_benim yaa kıyamam herşeyin en hayırlısı olsun en güzeli olsun umarım şimdi çok çok mutlusundur
Biyiklim belengaz23 ne benim adım elisa ne kızımın adı elisa 🤣🤣kızımın ismine yakın bir isim olduğu için yaptım 48 de muğla plaka kodu olduğu için 😅
denizlitavugu Biyiklim konudan bağımsız ama geçen yaz Marmaris’e tatile gelmiştik kocamla gerçekten mükemmel bir yerde yaşıyorsun çok özendim Muğla da yaşayanlara
Biyiklim lgrth Amin inşallah 💕 ve gerçekten isminin anlamını taşıyor tanımadığı herkese dostça yaklaşıyor çok seviyor kendi yaş gruplarını hemen ısınıyor seviyor onları
lgrth Biyiklim belli zaten sevimliliğinden 🙂🌸 Biyiklim şuanlık Beren içime çok siniyor da doğsun bakalım 😅
belengaz23 Oluyorumanlasana evet onu biliyorum bi de sosyal medyada bunun değişik bi seslendirmesini yapmışlar gülmekten karnım ağrıdı yaa😂
goktugpasam belengaz23 bi hikayesi yok direkt oğlumun isimlerinden biri, isimlerin hikayesi var ama merak edilirse yazarım inşallah