lgrth Biyiklim belli zaten sevimliliğinden 🙂🌸 Biyiklim şuanlık Beren içime çok siniyor da doğsun bakalım 😅
Biyiklim lgrth güzel isim beren doğana kadar başka bir şey olabilir 😅biz çünkü doğana kadar belki 100 isim söyledik 🤣🤣
belengaz23 o_hayat_benim yaa kıyamam herşeyin en hayırlısı olsun en güzeli olsun umarım şimdi çok çok mutlusundur
belengaz23 Oluyorumanlasana evet onu biliyorum bi de sosyal medyada bunun değişik bi seslendirmesini yapmışlar gülmekten karnım ağrıdı yaa😂
lgrth Biyiklim aynen o yüzden diyorum ya doğsun belli olur bir de illaki muhalefet olanlar olacak bakalım Allahım sabır gönlümce olsun😅
Biyiklim lgrth kızımın ismini dedesi koydu zaten ilk torun diye onlara müsade ettim 😄 ben bile duyunca ismi çok şaşırdım bende duymamıştım çünkü 😂herkes kızımın ismine hayran 🤣
lgrth Biyiklim en azından hem güzel hem farklı koymuş benimkiler kaba isim buluyorlardı hatta kura çekelim dedim benim istediğim çıktıkça kurayı tekrarladılar 3 defa benim istediğim çıktı🤣🤣🤣
lgrth Biyiklim hatta ben dedim ben bu ismi istiyorum yanına istediğinizi koyun 😂 istedikleriniz arasında kura çekin dedim onlar ne yaptı benim istediğim ismi de kuraya koydular istediğim olmasın çıkmasın diye 5 kere çektiler 3 kere benim istediğim çıktı 😂