Hanımlar daha öncedende hatırlayan olur belki, sorunlu bi evliliğim vardi çok boşanmadan döndük
Bugün yaşadığımı anlatmak istedim sizlere belki bi akıl verirsiniz yada anlatacak kimsem olmadığı için size içimi açmak istedim.
Iki gun once benim ve çocukların alışverişini yaptik eşim ben sonra alcam dedi.
Esim babasiyla ortak çalışıyo gelen para babasinda Oluyo, neyse bugun hicbisey demeden dışarı gitti. Geç geldi kendine biseyler almıştı, bende dedimki pazara çıkmadinmi evde sebze yok, para yok para beğeniyosan by beğenmezwen çocuklarınıda al siktir git dedi, ne diyon ya düzgün konus dedim. Bak beni çıldırtmayin evde ocakta gözüm yok canimdan bezdim falan diyerek bağırmaya küfürler etmeye başladı, ayni zamanda da sandalyeyi yere vurdu etrafi yumrukladi tekmeledi Gitti yatti, şok oldum kaldım olduğum yerde ağladım sonra iftar sati yaklasti neyse dedim yemek hazirladim uyandirdm.
Kalkti ayağım Ağrıyo dedi orucunu açtı hastaneye gitti, geldi ayağını alçıya almışlar, gizlice telefonuna Baktim esim babasina msj atmis markete pazara gitcem fln yazmis babasi bin tl gondermis esimde dalgami geciyon baba neye yeter bu dükkanın anahtarini kardesimle gönderdim bundan sonra ne ölüme ne dirime, torunlarından Utan beni insanlara muhtaç Ediyon şu bayram günü, hakkimi helal etmiyorum yazmis,
Kaç saat oldu hiç konuşmadik, bi yanim git diyo bi yanim kal Aileme anlatip ta onlarinda bayramini zehir etmek istemiyorum. Bana bi akil verin Allah rizasi icin iki gün sonra da kardeşinin nişani vardi zehir etti bize bayrami çok kötüyüm kizlar😭😭