Selam kizlar sorum şu jinekologa gittim perşembe günü bakti sağ yumurtam 16 cm olmuş catlamak üzere, catlama ignesi verdi cumartesi vur ve pazar iliskiye gir dedi, bn dun vuruldum, esimin israri ile dun akşamda ilişki yaşadık, bugunude degerlendirecez, simdi bugun benim belim ve kasiklarimda sidetli agri var bu normalmi ignenin yan etkilerimi? Ve bu igneyi vurup hamile kalaniniz varmi sureç nasil ilerledi sizde?ve bana dua edermisiniz bu sefer olsun🥺🤲🏻🩷

karamelek21 öncelikle inşallah gönlünden geçen dua kabul olsun canım🤲🏻🤲🏻
    Bende çatlatma iğnesi oldum karın ağrısı kasık ağrısı iğnenin yan etkisi ben iğneden 1 buçuk hafta sonra hamile kaldım tabi önce ilaç kullandım sonra iğne oldum sonra da oğluma hamile kaldım inşallah rabbim senin ce yüzünü güldürsün😇😍❣️

yansngeceler_ çok teşekkür ederim canım aminn inşallah,demek bana o şekil yan etkisi oldu, yuruyemiyorum resmen o kdr agri ve baski var kasigimda🥹, Rabbim cektirdiklerimizin karsiligini versin inşallah 🥺🤲🏻

yansngeceler_ peki sadece doktorun dediği günümü degerlendirdiniz yoksa devaminda yaptiginiz gunlerde oldumu? Bir gün ilişki bir gün ara ver diyolar adet zamanina kdr dogrumu canim

karamelek21 Bende çatlatma iğnesindwn sonra hamile kaldım Allah’ın izniyle şükürler olsun darısı sana inşallah 🤲🏼 ben doktorun dediği gün ve her günü değerlendirdim özellikle iğneden sonraki ilk ilişkide yarım saat ayaklarımı kaldırmış uzanmıştım 1 ay sonrada hamile kaldığımı öğrenmiştim

tazeann darisi basima insallah canim bnde oyle yaptim 1 saat bacaklarimi dikip kalkmadim yataktan☺️ simdi sabirla bekleme zamani 🤲🏻