egce çok teşekkür ederim canım aminn inşallah,demek bana o şekil yan etkisi oldu, yuruyemiyorum resmen o kdr agri ve baski var kasigimda🥹, Rabbim cektirdiklerimizin karsiligini versin inşallah 🥺🤲🏻
Çatlatma ignesi
karamelek21 evet evet aynen öyle oluyor inşallah aminnn
egce peki sadece doktorun dediği günümü degerlendirdiniz yoksa devaminda yaptiginiz gunlerde oldumu? Bir gün ilişki bir gün ara ver diyolar adet zamanina kdr dogrumu canim
karamelek21 bilmiyorum canim
Rabbim nasip etsin 🤲🫂
perimasali802_ çokça aminn gülümm🤲🏻🩷🥰😍
karamelek21 doktorun dediklerini sadece yaptım canım sende yapmaya çalış fazlası zararlı olabilir malum yumurtalıklar her zamankinden daha hassas oluyor
egce tamam Bacim teşekkür ederim cvplarin icin🩷
karamelek21 Bende çatlatma iğnesindwn sonra hamile kaldım Allah’ın izniyle şükürler olsun darısı sana inşallah 🤲🏼 ben doktorun dediği gün ve her günü değerlendirdim özellikle iğneden sonraki ilk ilişkide yarım saat ayaklarımı kaldırmış uzanmıştım 1 ay sonrada hamile kaldığımı öğrenmiştim
karamelek21 ne demek en kısa sürede isteğin olur inşallah senin de yüzün gülsün canım💞
egce Ayy Allah razi olsun canim inşallah çokça aminn
tazeann darisi basima insallah canim bnde oyle yaptim 1 saat bacaklarimi dikip kalkmadim yataktan☺️ simdi sabirla bekleme zamani 🤲🏻
karamelek21 Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah emekleriniz boşa çıkmasın🤲🏼
tazeann aminnn aminn aminn 🤲🏻🥹🥹