rouge_ yok canım zaten gurbetteyiz kimseyi gördüğümüz yok ne birgün bir ihtiyacını sormuşlar ne ilgilenmişler yan yana gelsek öyle aşırı bir ilgi yok zaten oğlumun da yıldızı barışmıyor kimseyle bende güvenmiyorum bir annem bir de görümcem güzel uğraşıp ilgileniyor haklarını yemeyeyim yükümü hafifletiyorlar 😅

lgrth ne güzel işte onlar yeter bizimkiler de dört gözle torun bekliyor işte daha cok bekleyecekler

rouge_ keşkelerim daha fazla benim ne yazıktır iki bebeli ji anneyim fakat daha onlara daha iyi bir gelecek sunmak isterdim daha farklı hayatları olsun daha güzel başlangıçları olsun isterdim halimize şükür ama keşkelerim daha çok sanırım. D

rouge_ benim hiç iyki dediğim olmadı olmayacak ta burdakileride imrene imrene okumak istiyorum

mrvehl sorun burda işte olumlu cümleye olumlu düsünebilmek ve öyle cevap vermek .. bazen sadece güzellikleri düsünmek gerekiyor basit bile olsa beyin otomatikmen seni olumsuza yönlendiriyor halbuki bunu degiştirip yon verebilen sensin

aysglhale sen görmedigin içindir düsünsen olumlular daha fazladır en basit gelen ama onemlisi saglıgın mesela

rouge_ kesinlikle öyle 5 yıl ev içine kapandım sosyal hayat 0 söyle kafamı kaldırıp özgür olamıyorum sanki

rouge_ Öncelikle iyiki böyle bir aileye sahibim.Çok arkadaşım akrabam olmasına rağmen candan dediğimiz manevi olarak bana en büyük destekçi iyiki kuzenim var. Ve bunlardan da en önemlisi beni hayata bağlayan, uyuduğunda bile özlediğim, bir saniye ayrı kalsam deli gibi kokusunu özlediğim, sürekli bana gülümseyerek bakan iyikimmm oğlumm.

mrvehl bu bir sebep degil ya kendine sebep arama bir sürü tanıdığım var civcileri olan birde o kadar yaramazlar kurtlular yine de herseyi yapıyorlar onlarla valla

Goat gooaatt🥹🥹🥹🥹❤️❤️ benden de bir iyiki ,geldin seni gördüm

• Goat bunu yanıtladı.
                  • Goat bunu beğendi.