- Düzenlendi
Kızlar kızlar moralim bozuk . Şimdi nedeni para değil ben paraya düşkün bi insan değilim bugün kaynanamlar akşam üstü eltilere gittiler durum atmış eltim kaynımla kolunda 8 bilezik zoruma gitti hiç bilezik yoktu almışlar takmışlar . Cidden parasından pulundan değilde şöyle bi geçmişe döndüm nikahta 2 bilezik taktılar bana onuda eşimle babası bi ara tartıştı kayınbabam aradı beni bilezikleri çıkar yukarı annene ver dedi 2 bilezik için neye uğradığımı şaşırdım onu istedi kavga olunca düğün sonradan olduk benim coronadan düğünde taktı 6bilezik her neyse eve gidiyoruz bilezikleri çıkar ver dedi meğer millete yüz görünürlüğü yapmış . Yazıklar olsun. Ben kötü değilim olduğumu da düşünmüyorum ben sadece altlı üstlü oturuyoruz diye her akşam gelinmez anne bizde baş başa evde zaman geçirmek istiyoruz dedim diye kötü oldum hepsi düşman oldu bana . Öyle paylaşmak istedim ya durumda görünce gözüm falan kalmadı bana 5 veriyorsa Allah millete 10 versin . Eşimde görünce babasının bayramını kutlamamış sadece bu konu değil hep içine atıyor adam ev bilezik herşey oldu kaynıma bi evlerinde oturuyoruz diye demedikleri kalmadı her kavgada benim evim ora dendi. Bebeklerim bayramınız mübarek olsun 😇🥰🥰