• Muhabbet
  • Vay be nankör hayat (eltime yapılanlar )

Kızlar kızlar moralim bozuk . Şimdi nedeni para değil ben paraya düşkün bi insan değilim bugün kaynanamlar akşam üstü eltilere gittiler durum atmış eltim kaynımla kolunda 8 bilezik zoruma gitti hiç bilezik yoktu almışlar takmışlar . Cidden parasından pulundan değilde şöyle bi geçmişe döndüm nikahta 2 bilezik taktılar bana onuda eşimle babası bi ara tartıştı kayınbabam aradı beni bilezikleri çıkar yukarı annene ver dedi 2 bilezik için neye uğradığımı şaşırdım onu istedi kavga olunca düğün sonradan olduk benim coronadan düğünde taktı 6bilezik her neyse eve gidiyoruz bilezikleri çıkar ver dedi meğer millete yüz görünürlüğü yapmış . Yazıklar olsun. Ben kötü değilim olduğumu da düşünmüyorum ben sadece altlı üstlü oturuyoruz diye her akşam gelinmez anne bizde baş başa evde zaman geçirmek istiyoruz dedim diye kötü oldum hepsi düşman oldu bana . Öyle paylaşmak istedim ya durumda görünce gözüm falan kalmadı bana 5 veriyorsa Allah millete 10 versin . Eşimde görünce babasının bayramını kutlamamış sadece bu konu değil hep içine atıyor adam ev bilezik herşey oldu kaynıma bi evlerinde oturuyoruz diye demedikleri kalmadı her kavgada benim evim ora dendi. Bebeklerim bayramınız mübarek olsun 😇🥰🥰

sizene okurken sinir oldum yine eşin inşallah her şeyin farkında ve uzaklaşıp ev ayırma yolundadır diyecek başka bir şey yok

lgrth valla kuzum kiralar çok uçmuş durumda eşim biraz birikim olsa ne bunların ağız kokusunu çekcem 5 dakika durmam diyor .😕

sizene sizi çok iyi anlıyorum ama hayat böyle işte maalesef kimse adil değil… umarım eşiniz farkına varır bunların kendi evinize çıkar ailesinden ayrı bir hayat kurarsınız eşiniz size daha güzellerini yapar 💖 aileye muhtaç olunca böyle şeyler olabiliyor
        Ama bazı aileler de var maşallah nasıl tutkun oğlan evlendiriyorum diye evini arabasını alıyor eşyasını diziyor altınını takıyor tatile bile gönderiyor neler neler bunlar da var aile çok önemli rabbim hiçbir kızımızı kendini bilmeze çattırmasın
        Sende sıkma canını boşver bu güzel bayram günü sana dua edeceğim inşallah kendi evinize çıkarsınız mümkünse ailesinden uzakta eşinizde bileziklerle doldurur kollarınızı inşallah 🫶🏻💜 tabi her şeyden önce sağlık huzur mutluluk diliyorum iyi bayramlar 😇

sanslikralice çok güzel konuşmuşsun canım ağzına sağlık çok teşekkür ederim 🥹 . Ciddi anlamda hiçbi şeklide altında parada pulda değilim beni niye kötü biliyorlar onu anlamıyorum eşim normalde babasına düşkün bi insan ama bu son olaydan sonra babasına da tavır aldı bana böyle davrandığı için . Benim tek isteğim eşim çocuklarım sıcak bi yuva 🙏🏻 seninde bayramın mübarek olsun bebeğim. 🥰😘

sizene aslında sen ayrım yaptıklarını göstermek istiyorsun onlar bak altınları kıskandı olarak algılıyor herkes işine geldiği gibi çekiyor… hiç canını sıkma boşver onları ailenle mutluysan gerisi boş 🥰

sizene ay boşver bilezik ya napıcan bilezige gelene kadar huzurunuz güveniniz sadakatiniz olsun da bilezik kalsın

rouge_ ya hayatım öyle değil konu hani bizi hep ezmeleri ayrım yapmaları bebeğim küçük görmeleri tabi ailem daha önemli. Yani demek istediğim ben ne kadar kötüymüşüm onların gözünde 😕

sizene eşin zaten sana destek yanında boşver eltine 10 takılmış sana 1 takılmış gibi yani düşünmene gerek yok. Onu kaynananlar düşünecekti. Kaynım evlenecek olursa diye konuştuk biz mesela kaynanamla dedi ki sana ne yaptıysam evleneceği kıza da onu yapıcam dedi. Ha fazlasını yapar durumu müsaittir de yapmıştır derim ama umurumda olmaz zaten yapmaz kaynanamları tanıyorum. Biraz onlarla(kv/kp) arana mesafe koy bence eltinin suçu yok canım.