- Düzenlendi
Öncelikle nice bayramlarınız olsun hanimlarrr
Bu saatte uyku tutmadı yazıp öyle yatayim dedim bir ölü doğum ve bir de kızım var 20 aylık eşimle evlendigimizde ilk 2 sene çocuk istemiyoruz diyip anlaştık ama 5.nci ayda hamile kaldım isteyerek ve 6,5 aylıkken karnımda kalbi durduğu için ölü doğum yapmak zorunda kaldım ve 9 ay sonrasinda tekrar isteyerek hamile kaldım ve çok şükür ki kızım oldu iki çocuk arası olarak 5 6 yaş konuşmuştuk eşimle ta ne zamann neyse ,her ailede olduğu gibi biz eşimle fikfiklesirken baya dozu kacirdik uzun zamandır içimden yapmak gelmiyordu sadece rol gereği ve eşim mutlu olsun diye ama bu sefer gerçekten orgazma çok çok yakın olmasa da her zamankine göre çok daha kendimi verebildim ,eşim kendini kaybetti tabi içine bosalayim mi diye tutturdu yok dedim da zamanı var şimdi zamanı değil falan ,nerdeyse hergun düşünüyorum benim ablalarimla aramda 20 yaş fark var ki sorun yaş olmasada asla bir abla gibi ,bana kardeş misim gibi davranılmadi annemden babamdan bile ilgi sevgi görmedim abartmıyorum annemin bı yemek yapıp bana yedirdigini bile hatırlamıyorum yemeğimi kendim yerdim hiç oyuncagim yoktu dışardaki otlari adlandirip onlarla oynardım annemin yazmalarını birbirine sarıp bebek yapıp gizli gizli oynardım ailemden arkadaşlık yapıp oynayabileceğim hiç kimse yoktu ve çok içe kapanik çekingen biriydim bazı travmalardan dolayı arkadaşım da bir iki taneydi onlarla da sadece okulda görüşüyorduk velhasıl tek başıma abisiz ablasiz büyümüş biriyim ve hala bunu yaşıyorum tüm bunları düşününce kızım tek başına kalicagina ikinciyi de yapiyim diyorum ama diğer tarafım çok 19 yaşında anneliğe ilk adımı attım kaybim var ve daha 21 yaşındayım liseyi bile bitiremedim aciktan hala sinavlara giriyorum ve gurbette tek başımayım destek olan kimse yok ve eşim de asla yardımcı olmaz ne ev işinde ne çocuk konusunda üstüne üstlük kızımın adını benim koymama bile izin vermedi kaynanam ve kendisi koydu şu zamana kadar ne varsa hep ikinci el olarak kullanmamı istedi imkan olmasına rağmen çok nadir biseyler almistir ,içimde ilk çocuğuma besledigim onca hevesim kursağımda kaldı ,tamam diyorum şu an eskisi gibi saf değilim az da olsa yüzüne konusabiliyorum artık ne diyorsam onu yaparım ama o da ailesi de dediğim dediktir gene çocuğum olsa gene ailesi ismini koyar bişey olsa ilk önceliği benden önce ailesine tanır doğumu ailesinin yanında yapmak zorunda kalmıştım nalet gelsin o günlere hatırlamak bile istemiyorum dikişli halimle kocaman gobegimle çamaşır bulaşık temizlik yapmadığım şey kalmıyordu gene aynı şeyleri yapmaya yaşatmaya çalışacaklar çok büyük bir ikilemdeyim iki taraftan ayrı travmalar var ve benim bildiğim tek şey ben ikinci çocuğa asla hazır değilim psikolojik olarak bile o kadar kötüyüm ki dini inancim bile yerle bir olmuş durumda ne yapicagimi bilmiyorum ,eşimi karşıma alıp konuşamıyorum bile çünkü haklı olduğum konu olsa bile beni değil ailesini dinler onların dediğini yapar yarın bir gün kızım büyüdüğünde belki ben istemesem kızım istemese bile ailesinin istediği biriyle evlendirir belki Allah korusun ,ben sadece kızımı düşünüyorum iki taraftan da çıkmazdayım , tek olursa benim gibi yalnız çekingen biri olucak benim gibi psikolojisi bozulucak belki de ,
lütfen ikinci bir bakış açısına ihtiyacım var Hanımlar yaşım kucuk belki herşeyi tam tartıp ölçemedigim konular var aranızda yaşını almış olgun insanlar abla tavsiyesi arkadas taviseyi verecebilecekler vardır tek ricam birazda olsa bu kadar çelişki arasında haksız olmadigimi söyleyin ya da ben mi yanlış düşünüyorum aydınlatın beni lütfen..🌸