Arkadaşlar kullanan var mı ücretsiz hediyeler falan olduğu geçiyor reel videolarda kullanmayı bilmiyorum şayet olabiliyorsa ücretsiz tabletle ilgili şansımı denemek istiyorum bilgisi olan var mıdır şimdide teşekkürler🎀 Hayırlı Bayramlar🌻
Temu
Bende hiç alışveriş yapmadım tabletler 500.1000 lira arası bedava ama güvenemiyorum….
1busraanne evet ya nasıl alcaz onu da çözemiyorum
incitanesii @yesim631 bu arkadaşımız biliyor
1busraanne yalniz aciklamayi iyi okuyun kilifi herhangi bi aksesuari falan olabiliyor
incitanesii ay temudan ücretsiz hediye almak için çok uğraştım bıraktım ya olmuyor baya 😄
incitanesii tablet satısı kaldırıldı diyorlardı oradan
incitanesii alış veriş yaptım çokta güzel geldi tableti bilmiyorum ama kılıfı falan da olabilyor okdr ucuza veriliyorsa yorumalri falan okuyun ama genelde aynısı geliyor içiniz rahat olsun hediye içinde çok ugrastiyir arkdas davet edip kaydetmen lazım okdr uğraşacağına degmez eskiden kolaydı şimdi degil
aysglhale bende temuda farmland da ugrasıyorum ücretsiz hediyeler için hâlâ dolmadı bakalım 99.95 şuan 🤣 100 olunca güya hediyeler gelecek ama zor 😁
1busraanne alısveris konusunda güvenilir ablamlar devamlı alıyor ürünler çok güzell ama tablet satısı kaldırıldı diye biliyorum ilk zamanlar varmıs sadece
incitanesii 2 aydır yapıyorum olmuyo boş iş
sinyorina zor çok uğraşmayı bıraktım kafayı yedim sonunda 😂😂
incitanesii canım ben 1 haftadan fazladır farmland görevleri yapıyorum ama bitane hediyem geliyo şuan gümrüke varmış tr geçiş yapıp elime ulaşır inşallah hala devam ediyorum ben farmland görevlerine diğer hediyelerim için parayla hiç sipariş vermedim ama
incitanesii boykot!