Bahtsizbedevi_ bana öyle olmadı ya püh. Adresi onayla dedi onayladım tek
Temu
Bahtsizbedevi_ benim 50krş kaldı tamamlanmasına ama ilk hediye falan kargoya verilmedi birşey yaptınız mı kargoya verilmesi için
sinyorina birden sonra da elliye mi düşüyor. Kesin sonra da 25 krş olur ben vazgeçtim
Cicekliperde evett ben devam ediyorum hâlâ bakalım 🙈
elif1596 temu da arama kısmına farmland yazın cıkıyor
sinyorina canım benimde öyleydi hediyelerimiz birinin üzerinde şimdi sipariş ver yazıyodu tıkladım ve siparişim oluşturulup öyle geldi hediyem diğer hediyelerim henüz ulaşamadım
Cicekliperde aşkım sulama yerinde hediyelerini gözüküyoya hani orda değiştir falan yazıyo birinde siparişini şimdiden ver yazıyodu tıklayınca siparişiniz oluşturulmuştur diye bildirim geldi ve 1 2 haftaya kadarda hediyem elime ulaştı
Bahtsizbedevi_ benımkılerde öyle bişey yazmıyor henüzz, hala 99,50 devam ediyorum bakalım
sinyorina ben 1 aydan fazla oldu hala devam ediyorum bence elime ulaşan hediye şans eseriydi 🤭
Bahtsizbedevi_ bencede öyle çünkü bende uzun zamandır ugrasıyorum arkadasım ablam falan da oynuyor hiçbirine öyle bir hediye gelmedi 😁
Ayy nasıl oluyor bu bedava hediye işi banada anlatın bende başlıyım ahaha sanss iste😁
ayazz ablamın 99.97 oldu 30krş kaldı bu turdan sonra bitecek mi acabaa yoksa 99.98 mi oluyor sonrasında 🥲
suprizyumurta kızz hiç bulaşma derim biz bi basladık o kadar emek verdik diye devam ediyoruz ama sonuç hüsran olacak gibi 😒
sinyorina yaaxbedava hediyeleri vermiyor arkadaşlarınıza davet ediyorsun yaason 1 tl kalıyor kuruş kuruş zor yani olmuyor millet korkuyor dolandırıcı sanıp yapmıyor çoğu kişide
Bahtsizbedevi_ nasıl yapıyoruz cnm aramaya farmland yazdım çıkmadı bende
suprizyumurta canım yasak olmasaydı ekran alıp foto atardımda yasak burda herhalde öyle hatırlıyorum
suprizyumurta bende kayıtlı olduğu için arama kısmına yazmama gerek kalmıyo temaya girince siz yazıyo altta yani hesabım kısmı orada siparişler ödül kazan gibi şeyler yazıyo ödül kazan yere tıklayınca orada çıkıyo zaten daha önce yaptıysan tıklayınca sulama yapma görevine devam ediyosun