• Muhabbet
  • Kızlar aklınıza ihtiyacım var

Şimdi biz kaynanayla 2. Hafta fln önce tartıştık ben kesinlikle konuşmak istemiyordum. agza alınmayacak laflar hatta aileme bile hakaret etti.hatta bayramını bile kutlamıyacaktım da eşim msjla zorla indirdi beni kutlamam için. E tabi tartışmayı görümceme vs de anlatmış hepsi soguk suratsız fln ( ki o umrumda deil), dün gezmeye gidecez dedi gittik ablası ve eşleri, annesi abileri ile. Eşim benle fotoğraf çekerken sarılmadı asla hiçbir çekimde ama ablası ile çekerken baya sarılmışlar, üstelik ablası eşi annesi diğer abla ve abisi ile fotoğraf çekti ama sadece tek bir fotoğraf paylaştı oda eşimle sıkı sıkı sarılı olan fotoğraf ne kendi çocuğunu nede kendi eşini, sadece benim kocayı paylaşmış. Gezmeye gitmeden önce de kaynım beni almaya geldi bizim arabayla eşim onların mutfağında kahvaltı yapıyordu. Onlara dogru yürüdüm görümcem beni gördüğü gibi kalkıp odaya gitmesi bir oldu bayramını kutlayacaktım, baktım gitti bende eşime hazırlanmaya gidiyorum diyip evime geldim. Sonra onlar dışarda otururken eşim msj attı Bayramını kutladın mı diye bende görmemişim dedim, gel kutla ayıp olur dedi tmm dedim. Şimdi dünden beri adam suratımı görünce bakmak istemiyor bayram için 3 gün annemlerde kaldım dün gece gelip birlikte olup uyudu beni düşünmedi bile,sabah annesi aramış gel süt götür oglum için yoğurt yap dedi tm diyip gidip aldım. Zaten agzımı sürmem de böyle demesi hoş değil. Az önce içten geldi neşeli neşeli kapıyı çaldı bende koşarak gidip açtım güldüm fln direk gene suratı düştü, yemek hazırlayıp yedik hamileyim diye onun pijamasını giymiştim giyme benimkini dedi, yemek niye geç yaptın diye kızdı sabahtandır ne yapıyormuşum 3 te elektrik gitti 5 buçukta geldi zaten, geldi bişiler dedi bende sadece suratına baktım kalbimi kırmıştı diye, başladı gene senin suratından bıktım burama kadr geldi bilmem ne diye. Bende aldım covukları hava almaya gidiyorum diyip çıktım evden peşimden geldi bu sogukta napıyorsun burda diye kızdı bende hava alıyorum dedim sonra gitti. İnanin gezmeye gittik belki 20 genctik 3 te yaşlı ben hamile halimle ya oglumu taşıyordum yada kızımı benle eşime hiçbirii yardım etmedi, biri bile benim covuklarıma pışt mışt vs demedi. annesi göze batmamak için onun yanında kendini iyi gösteriyor ama beni sinirlendirme görevini o görümcem üstlenmiş gibi, şimdi napıcam bu adam böyle devam ettikçe benim suratım nasıl gülsün, aldı oglumu indi gene annesine .

Allah kurtasın bacı. Eğer ailen senin yanındaysa direkt aç boşanma davasını. Baya baya dolduruşa geliyor senin eşin. Anasını sattığımın yerinde bu adamlar tek başına evlenemiyor lan. Sen evlendin artık senin ayrı çekirdek ailen sikerim senin ananı kardeşlerini. Kusura bakma sövdüm ama benim de böyle bi sorun var da ona da sövüyom zaten

firdevskartal sonumuz zaten boşanma bende bunun farkındayım artık tepki bile vermiyorum, şuan hamileyim ve 2 covugum var küçükler onların büyümesini bekliyorum sadece 4. 5 yaş olunca boşanıcam koydum kafaya artık, abimde küfürlerindem dolayı öyle dedi devam ederse çek kapıyı çık gel dedi. Ağzına sağlık diyicem vala👏

lgrth evet çok meyilli bayramda küsüp gidecem bi daha gelmiyecem sandı korktu diye iyi davrandı bi süre şimdi ablası vs de geldi diye gene aynı b.k oldu

incinmissindedi sen buna gerçek anlamda bir kaybetme korkusu yaşat gerçek anlamda kendisini toparlamadan da affetme son şans olarak her şeyi geçtim hamile hamile seni mi çekicem ben de geç

lgrth zaten bütün hamileliklerim ve doğumlarım o ve ailesi yüzünden bok gibi geçti. Ben artık tartışmaktan kavga etmekten yoruldum tepki bile vermek istemiyorum neden bilmiyorum

incinmissindedi biz de sevgiliyken çok kavga ederdik o kavgalardan o kadar yorulmuştum ki evlendikten sonra kavga edip kendimi yorasım gelmedi hiç hep akışına bıraktım 😂 tartışıp başını ağrıtma sende gününe bak değişen bir şey yok inan ki senin taktığın kadar takmıyor üzülmüyor sen üzüldüğün yıprandığınla kalıyorsun

lgrth ayy evet evet bunu farkettim ben üzülsem onun hoşuna gidiyor sanki havalara giriyor takmasam umursamasam zoruna gidip o peşime geliyor

incinmissindedi canım sen kocan için hazırlanıyordun saçlarını ütülüyordun yani bende mutlu bir evliliğin var sanmıştım tamam her evliliğin dinamiğinde oluyor bir şeyler ama eşin annesinin ağzına bakıyor onların dolduruşuna geliyor ablaları için ölüyor resmen ( benim ex koca da öyleydi, düzelmedi ) bir de sanırım kaynananla altlı üstlüsünüz işin çok zor uzağa taşınma şansın da yok anladığım kadarıyla Allah yardımcın olsun
                  Lütfen bana kızma ama 3.çocuk olana kadar anlamadın mı bunun ne mal olduğunu neden tekrar tekrar çocuk yaptın? Evet evlat çok başka ama babası da önemli 3 çocukla boşanmakta çok zorlar… Sen eşin için o kadar süslen püslen hazırlan saçlarını ütüle adamın yaptığına bak tahminimce nasıl olsa bana muhtaç bi yere gidemez kafasında bir de hamilesin iyice zayıf görüyor seni… o adama kaybetme korkusu yaşatman lazım ailen de devreye girsin konuşsunlar bu böyle olmaz uzun bir süre ( kaç aylık hamilesin bilmiyorum ) ailenin evine git aramalarına dönme sadece evde huzurum yok sen annenle mutlusun ben seni huzursuz ediyorum onunla kal bende çocuklarımla ailemde kalıp kafamı dinleyeceğim beni rahatsız etme de hemen yelkenleri suya indirme bırak burnu sürtsün gözü korksun
                  Ayrıca işini görüp dönüp yatması ne alaka? Şahsen ben evliyken hiç böyle bir sex yaşamadım hep kendimde istediysem mutluysam oldu lütfen buna izin verme adam seni şöyle mi görüyor acaba evde yemek temizlik yapsın çocuklara baksın bende işimi görür keyfime bakarım gibisinden anlayamadım valla ama böyle postlarına çok denk geliyorum sizin ki sağlıklı bir evlilik değil bana normal gelmiyor

lgrth napayım ya. Bi kadının üzüldüğünü görünce kendime yapılanlarla birlikte bu erkeklere de patlıyom 😂

lgrth eğer benim yaşadıklarımı başka kadın yaşasaydı çoktan terkederdi bunu. Ben yine çok dayandım da artık yıldım. Oğluna para göndermiyo kıskanıyor lan. Kendi milyonları yedi. Oğluna bayram kıyafeti alın diye 1.500 gönderiyor ulan senin verceğin paranın dedim.

incinmissindedi belli ki sıkıntılı evliliğin var 3. Çocuguna kazayla mı hamile kaldın canım yazdıklarını okuyunca eşine ve kaynanana çok gıcık oldum uzağa taşınırsan bi ihtimal herşey yoluna girebilir allah yardımcın olsun çocuk maalesef kötü giden evliliği düzeltmiyor tam tersi dahada çıkmaza düşürüyor çünkü çocugun sorumluluğu çok fazla