incinmissindedi canım sen kocan için hazırlanıyordun saçlarını ütülüyordun yani bende mutlu bir evliliğin var sanmıştım tamam her evliliğin dinamiğinde oluyor bir şeyler ama eşin annesinin ağzına bakıyor onların dolduruşuna geliyor ablaları için ölüyor resmen ( benim ex koca da öyleydi, düzelmedi ) bir de sanırım kaynananla altlı üstlüsünüz işin çok zor uzağa taşınma şansın da yok anladığım kadarıyla Allah yardımcın olsun
Lütfen bana kızma ama 3.çocuk olana kadar anlamadın mı bunun ne mal olduğunu neden tekrar tekrar çocuk yaptın? Evet evlat çok başka ama babası da önemli 3 çocukla boşanmakta çok zorlar… Sen eşin için o kadar süslen püslen hazırlan saçlarını ütüle adamın yaptığına bak tahminimce nasıl olsa bana muhtaç bi yere gidemez kafasında bir de hamilesin iyice zayıf görüyor seni… o adama kaybetme korkusu yaşatman lazım ailen de devreye girsin konuşsunlar bu böyle olmaz uzun bir süre ( kaç aylık hamilesin bilmiyorum ) ailenin evine git aramalarına dönme sadece evde huzurum yok sen annenle mutlusun ben seni huzursuz ediyorum onunla kal bende çocuklarımla ailemde kalıp kafamı dinleyeceğim beni rahatsız etme de hemen yelkenleri suya indirme bırak burnu sürtsün gözü korksun
Ayrıca işini görüp dönüp yatması ne alaka? Şahsen ben evliyken hiç böyle bir sex yaşamadım hep kendimde istediysem mutluysam oldu lütfen buna izin verme adam seni şöyle mi görüyor acaba evde yemek temizlik yapsın çocuklara baksın bende işimi görür keyfime bakarım gibisinden anlayamadım valla ama böyle postlarına çok denk geliyorum sizin ki sağlıklı bir evlilik değil bana normal gelmiyor