Mavininannesi Bu konuda sana yardımcı olmayı çok istiyorum. Aynısını 2 yıl yaşadım. Panik atak ve atakların getirdiği korkular. Panik atak olduğuma dahi inanmadım . Her seferinde gerçekten bana bir şeyler oluyordu. Durduk yere çarpıntı ve sonrasında ölğm düşüncesi bilincini kaybetme düşüncesi. Doktora gittim tahliller temiz ve psikiyatriste hep yönlendirdiler. Psikiyatrist ilaç tedavisi başladı ve ben eve gelince bir karar vermek zorundaydım. Ya ilaç alıp hep uyku halinde olup, bağımlı olacaktım ya da psikolojimi kendim düzeltecektim. Her bu korkular geldiğinde bana bir şeyler olduğunda kendimi dışarı attım. Yürüdüm, güneşin altında oturdum. Bir sanatsal alana yazıldım. Onunla meşgul oldum , ordan arkadaşlarım oldu gündemim değişti. Evime misafir davet ettim temizlikle yemekle meşgul oldum. En önemlisi hacamat. Malum sıvılardan sonra insanlarda yan etki olarak bu şeyler başladı ve hacamatla vücut temizliği yapıyorum 5-6 ayda bir. Birde mutlu olacağın şeyler yap. Diyelim ki bir çikolata yemek seni mutlu ediyorsa kilo vs düşünme . En azından bu süreçte. Üzme kendini. Üzünce tetikleniyor. Herkes bir gün ölecek bu korkuyla yaşanmaz. Rabbim kuluna dayanılmaz acılar vermez. Eğer ki inancın varsa tevekkül etmelisin. Rabbim bizlere güzel ömürler nasip etsin. Çok dua et. Namazlarımı düzene sokarsan o huzuru hissedersin . Çünkü Rabbim dilerse seni bu sıkıntıdan alır. Birde nefes egzersizi yap. Trendyolda satılıyor nefes aleti