• Muhabbet
  • Hassas içerik‼️ölüm...🥺🙄

Kızlar merhaba hepinize öncelikle herkesten çok özür dilerim ama başka çarem yok buraya yazmaktan başka eşime anlatıyorum bu yaşadıklarımı içimde beni anlıyor lakin elinden birşey gelmiyor sadece tedavisine bakalım çocuğun var kendine gel diyo anneme anlatsam annemde bi ton kızar üzülür o yüzden sizden akıl almam lazım gerçekten de çok aklı başında ve olgun bir insanım lakin bu ölüm korkusunu yenemiyorum her gece yatağa yattığımda içimi bir korku sarıyor 2.5 yaşında oğlum var ona bakıyorum ağlıyorum üzülüyorum ve bir gün öleceğim,yok olacağım oğlumu bırakıp gideceğim bu dünyadan diye düşünüyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum çıkamıyorum içinden öldükten sonra. Ahiret hayatına inanıyorum,Allaha,peygambere inanıyorum meleklere kitaba inanıyorum inanın ki ettiğim duaların haddi hesabı yok ama çıkamıyorum işin içinden çıkamıyorum öldükten hemen sonra nolacak diye sürekli araştırma yapıyorum,nereye gideceğiz napacagiz bunları düşünüyorum zaten anksiyete var bende bunun tetiklediğini düşünüyorum elimde olan birsey değil her gece istemsizce aklımı yitirecek gibi oluyorum rabbime sığınıyorum allahim aklıma mukayyet ol diye beni imanla yanına al acı çektirme diye yalvarıyorum resmen içim içimi yiyor ölümü düşününce karnıma kalbime bir sıkıntı oturuyor akıl verin napayim lütfen kusura bakmayın yoksa aklımı kaybetcem🥺😒😭

Mavininannesi destek almanızı öneririm sadece bende anne olduktan sonra aşırı uykusuz kalmaya başladım bu yüzden deprem olursa bebeğimi nasıl korurum nasıl çıkarız ya biz ölürsek bebeğimiz tek başına kalırsa diye eşimi sürekli tembihliyorum deprem falan olursa kızımı al direk çık evden diye ama ölümün ne zaman ve nasıl geleeceğini bi Allah bilir bol dua etmekten başka çaremiz yok ama bu sorununuzu bi psikolog dan yardım alarak çözebilirsiniz başka türlüsü güç

Mavininannesi yoğun anksiyete ve yoğun kaygı ile dolusun bir terapi şart canım bir ara bendede vardı ama bu kadar abartılı değildi senin yoğunlaşmış anca bir psikolog çözebilie unutma hiçbirşey çözümsüz değil

hayatsevinceguzell inan herseyi denedim ama çare değil ilaç kullanımına yakın bakamıyorum şuan bebeğim olduğu için ağır gelir diye düşünüyorum normal konuşarak çözebilirim belki

lolopoo ay depremi zaten hiç sorma gece eşimle çocuğumun başında yatağın içinde nöbet tuttuğumu biliyorum deprem olursa hemen kaldircam onlari diye Allahım benim aklıma sahip çıksın 😒🙈

bossmom zaten anksiyete var yoğun bir şekilde yaşıyorum
          Panik atak teşhisi konulmadi ama belirtilerin hespi var sadece doktora gitmem lazım bunun için kalp sıkışması el ayak bosalmasi bi anda kalo çarpıntısı karın ağrısı üşüme stres yaptığım anlar da off bi kere çok yoğun yaşadım yatağın icine girdim yorganın altında kaç saat durdum bilmiyorum sakinleşinip çıkmayı ve vücudumun titremesine durdurmayı

Mavininannesi
            Öncelikle kesinlikle bir psikolojik tedavi almanız gerekiyor ertelemeden biran önce başlamalısınız ilaç sorununu düşünmeyin buradan ismini yazamam ama çok hafif kesinlikle sersemletmeden rahatlatan ve gün boyu hiç kaygı bozukluğu yaşamadan kullanabileceğiniz ilaçlar var merak etmeyin uyku hali,sersemlik vs gibi sorunlar yaşamadan sadece düşüncelerinizi rahatlatan ilaçlar var…. Bu şekilde devam edemezsiniz günlük hayatınızı sosyal hayatınızı çok etkileyecek bir durum, dediğiniz gibi inancınız sağlam bir kişisiniz ne güzel lütfen ölümü doğmak gibi düşünün gerçek dünyaya doğmak bir rüya aleminden gerçeğe geçmek gibi siz evladınız için böyle endişe ve kaygı duyuyorsunuz sadece doğurduğunuz için bu kadar merhamet ve sevgi besliyorsunuz, peki o zaman sizi tepeden tırnağa özenerek severek isteyerek yaratan Rab sizi ve sevdiklerinizi düşünmez mi sanıyorsunuz emin olun o sizi sizden fazla düşünüyor seviyor ve sizi sevdiği için size sevdiklerinizi verdi onlarida sizden daha çok seviyor kimse bu dünyada sahipsiz kalmaz merak etmeyin, doğuran Ana sahipsiz koymazken yaradan sahipsiz bırakır mı sizce, size lutfettigi tüm güzelliklerin yaşattığı her anın tadını çıkarın birlikte geçirdiğiniz her dakikanın kıymetini bilin çok hassas bir kalbe sahip olmanız bile Allah’ın sizi ne kadar güzel bir insan olarak yarattığının delili bu bile rahatlamaniza yeterli sebeb Dünyada bu kadar kötülük ve kötüler varken iyi bir insan olabilmek bile şükür sebebi her yaratılan insana nasip olmayan duygular bunlar o yüzden yaşadığınız bu duygular sizi daha çok üzmesin kendinize her zaman şunu hatırlatın ben hassas kalpli bir insanım algılarım biraz fazla açık ve yoğun benim de farklı yönüm bu tıpkı çok sinirli çok kinci çok gururlu çok sakin çok hiperaktivite olan insanlar gibi benimde bu özelliğim var diye kendinizi telkin edin ve rahatlayın…💝

Mavininannesi yıllardır savaştığım korkuyu yapmışsın bir dönem beni esir almıştı şimdilerde bazen eksilip çok olen gördüğüm zaman bozulan anksiyetem senin karnına ağrı giriyormuş ben biraz ileri boyut oldum ama kimse anlamadı hala bazen düşünce gelince dediğin gibi önce karnım tepki veriyor sonra bacaklarımda uyuşma oluyor artık tam beynim kendinden geçecek gibi istemsizce vir hale geliyorum kendime vuruyorum oda istemsizce yada bazen bagiriyorum ama genelde duşta oluyor bağrıma eşim bu zamana kadar bisey sormadı bu yönümü çok bastırmaya çalışıyorum ama eskiden major depresif hallerimde daha çok tetikleniyordum şimdi kendim bir ilaç buldum gurbette de yasadigim için kötü hallerimi mi gördüm hemen sokağa atıyorum kendimi çocukta benimle ben böyle böyle kurtuldum akşam da kafamı sevdiğim şeylerle yorarak çok şükür azaldı ama bitti diyemem umarım sende atlatırsın o pis sorgulama dönemine girdiğin zaman sadece ben değilim kısmını aklına getir yanlış olmadığını görünce nefes alacaksın ve cidden amin tadını çıkar düşünce seni ancak daha çok hastalandirir mutlaka meşgule bul kendine çocuğun için ve kendin için asla o duyguya teslim olma 🤲

Mavininannesi
                Sanki kendim yazmışım gibi hissettim savaşamıyorum bu duyguyla çok yakın zamanda öleceğim gibi hissediyorum geceler zehir oldu artık hiç birşey yokken birden aklıma geliyor çevremdeki insanlar bişey mi oldu nie öyle duruyorsun diyolar ondan ayrı okb var insanlar gülüyo tekrarlanan hareketlerime nasıl baş edeceğim hiç bilmiyorum 😣😣😣

Gulsum12 bir kere tek gittim ilaç nefes egzersizleri verdi kullandım iyi oldum tekrar gel demişti artık gitmedim bilmiyorum eşim istemedi gitmemi kendimide iyi hissetim sonra gebelik oldu işte şuan 9 aylık gebeyim çok şükür iyi geçiyor tabi yine bişey olsa gitmek isterim iyi gelmişti

bossmom teşekkür ederim inşallah bende atlatabilirim çocukken bir kez gitmiştim psikologa cesaret edemiyorum şimdi gitmeyede😞

Gulsum12 evet kötüleşecek diye insan korkuyor ama doktor sakinleştiriyor. Sürekli böyle kötü olacağına bir günü göze al canım 🌸🌸

uzmanprf çooooookkk teşekkür ederim,değerli vaktinizi ayırıp yazdığınız için birbirimizi tanımıyor olmamız birbirimizin,kalbine dokunmayacağımız anlamına gelmiyor gözlerim dolu dolu okudum bütün satırları tek tek sağolun🌺

lolopoo işte keşke ilaçlarla falan geçeceğine de inanabilsem ama ölümün var olduğunu bilmek zaten kafamdan çıkmıyor sorun o

Nurdem bende gurbetteyim ailemden uzak kimsem yok eşim ve oğlumda başka hiçbir aktivitem yok eğlencem yok arkadaşım hiç yok sanaldan konuştuğum bile kendi memleketimdeyken hiç böyle kaygıları olan hayatı deli dolu neşeli yaşayan birisiydim ben şimdi gözümün feri sönmüş solgun bir cilt ile dolaşıyorum ortada