nazeninn bir buçuk yıl önce daha yeni doğum yapmıştım ofisine beraber gittik çocuğumda yanımızda idi eşim önce içeri girdi baktım tokalaştılar sonra yanak yanağa öptüler ben o güne kadar asla hiç bir zaman şüphelenmedim sonra biz içeri girdik ben ve kızkn abisi odada kaldık o ve eşim başka odada imza atmak için gittiler sözde uzun süre kaldı dediklerine göre 200 civarı kâğıt var onlara imza atmışlar sonra iş bitti ben çocuğumu emzirmek için odaya girdim o yanımda oturdu dertleşti benimle sevdiği varmış falan öyle ilk defa gördüğü birine çok şey anlattı eşine deme iş yapıyoruz bilmesini istemiyorum dedi tamam dedim ondan sonra bu arayınca dikkat ediyordum eşim hoparlöre almadı çıtır babaya selam diye bir şey dedi tam duymadım sordum eşim dedi çıtır anne babaya selam diye dedi sonra baktım wptam çocuğumun fotoğrafı atmış kaç defa sordum bu ne dedim ben daha yeni doğum yapmışım annemlere bile atarken nazara gelecek diye atmıyorum sen iş arkadaşına benden habersiz çocuğumun fotoğrafını mı atıyorsun dedim o da dedi çocukları seviyor diye attım sana sormak aklıma gelemedi uyardım o zaman bir daha yapma dedim arana da mesafe koy dedim ondan sonra uzun süre aramadı benim yanımda konuşmadılar denk gelmedim bir ara ben eşimi sorguya çektim bu seni niye aramıyor iş gelmiyor dedi arada mail atıyor falan dedi aradan yine zaman geçti bunun aramaması beni şüphelendirdi sen ona bir şey mi dedin dedim o da laf arasında dedi beni bir ara aradı dedi uzun zamandır aramıyorsun yenge kıskanç galiba ben de evet kıskanç samimi olmasak daha iyi dedim dedi bu konuşmayı bana neden anlatmadın ne zaman konuştunuz dedim hatırlamıyorum baya oldu dedi aradan bir kaç gün geçmedi baktım kadın yine aynı samimiyetle aradı eşim evdeyim dedi kız kardeşim de bizdeydi diye o an sesimi çıkarmadım sonra hesap sordum yeminler etti bir şey yok o herkese samimi dedi açıkça tehdit ettim dedim ya arana mesafe koyarsın ya da ben seninle arama mesafe koyacam dedim uzun uzun konuştuk biraz ikna oldum ama iki gün sonra kadın ablası ve arkadaşlarıyla avm de karşımıza çıktı ben lcw de idim tam dışarı çıkacaktım o da içeri girecekti beni görünce yönünü değiştirip Migros’a girdi ben peşinden gittim beni tanımamış gibi konuştu eşime baktı hatırladım sizi dedi ama tedirgindi ikisi eşime sordum neden tedirgin oldun dedim ortada hiç bir şey yokken olay çıkarmandan korktum dedi