Kaderime söylenmek gibi olmasın ama artık burama kadar doldum ben bu hayatta hep aileden sınandım Evlendim Eşimin ailesinden sınandım devam da ediyor. Bugün temizlik yapayım dedim Eşimin iş kıyafetleri yerdeydi Bir de pantolonu vardı onları kaldırdım altından böyle bir tane böcek çıktı ismini de bilmiyorum İlaçlamadan sonra yeni temizleyim dedim evi Kalorifer böceği bitti Düşünüyorum acaba bu nereden geldi Devamı var mıdır sinirimden ağlıyorum Çamaşırlardan gelmiş olabilir mi Veya eşim depoya inmişti dün Ondan üstünden mi geldi diye düşünüyorum bilmiyorum ya bıktım bu evden 😭.

sizene çiyan diye biliyorum ben bunu sokar bide aşkım bu dikkat et evde çocuk falan varsa

sizene emin değilim ama 40ayak mı o? Evin ilaçlandıysa eğer dışarıdan kıyafetlerden gelmiştir canım

Cicikiz ciddi anlamda bu adamdan da soğumaya başladım doldum artık anası babası onca söz hakeret ettiler bana yetim köpek dediler hala çıkmıyor bu evden al telefonu kapat borcu çık bu evden dedim keşke o kadara kapansa borç kapanmaz diyor . Evden çıkmıyor tek yaptığı muhatap olmamak onlarla

lolopoo evet canım çocuk da var öldürdüm Kalerifer böceği vardı ya ilaçlatmıştık 10 gün oldu temizlik yapim dedim bunu gördüm ama devamı yoktur dimi çünkü daha hiç görmedim

sizene olsa önceden de çıkardı bak evinde ilaçlanmış zaten varsa ölmüştür canım bu belli ki yeni gelmiş çocuklarina dikkat et, kuzum ya sende de olaylar hiç bitmiyor be

sizene iki kere bende evde gördüm dışarıdan geldiğini düşünüyorum eski bina çelik kapı ama bazı yerlerinden hava giriyordu oraları hallettik ama bilmiyorum giderlerden de geliyor olabilir çok sıkıldım ya🥲

Ay boceklerden korktugum kadar bu dunyadan hic biseyden korkmam kabir azabindan bunlardan sinanacagimi biluyorum gorunce acayip ter dokuyorum cok korkuyorum ya

sizene sabret canım keşke bak dinleseydin sana satma arabanı dedim vermezler yalancı köpek bunlar biraz keşke buradaki bizi de dinlesen bu kadar saf yerine koymalarına izin vermeyecektin kendini Allah büyük o kadar iyi anlıyorum ki seni insan hazmedemiyor benimde çok içimde dert salak yerine konulmak

sizene Google lensten aratınca görüntüyü ev çiyanı yazıyor :(
              Binanın temelinde oluşan nem ve çatılarda biriken su sorun yaratabilir ve bir çıyan istilasına neden olabilir.
              Yaprakları, tahtaları, çürümüş yaprakla karışık gübreyi ve diğer canlı maddeleri evlerin kenarlarından uzak tutun. Böyle bir bilgi var.
              Umarım son olur :(

sizene dikkat edin bacım valla inşAllah birdaha çıkmaz eşin böyle sıpınak gibi bi yerlere girsiyse ordan da gelmiş olabilir evde durduk yere bundan çıkmaz

Allah yardımcın olsun canım dikkat et o çiyan tehlikelidir

sizene böcek mi çiyan mı her neyse onun çıkacağını nerden bilebilirdin ki olacağı varmış canım üzme kendini, eşin de daha dikkatli olsun bir zahmet çocuklar var birde Allah korusun

lolopoo sıpınak ne kızzzz anlamadım. Canım bir de depoya inmişti . Bir yatak odasını havalandırma için camı açtım Tel çıkmış fark etmemişim Bir de aşağıdaki komşu Kümes yapmış Tavuk besliyor İkinci kattayım ben Oradan mı geldi acaba