uzmanprf bende dün aralıklı oruca başladım geçen sene aralıklı oruç ile 8 kilo vermiştim 65 olmuştum tamda istediğim kilo oydu zaten😂 sonra orucu bıraktığım an verdiğim kiloları tekrar aldım ve şuan 71 72 civarı oldum😂 etrafımdaki herkes ve eşim sakın kilo verme sana yakışıyor dese asla dinlememek üzere yine bu yola çıktım😂 hadi hayırlısı olsun dün başladım günde 1 öğün geöen sene yaptığım gibi o öğündede istediğini yiyorum harbiden güzel kilo verdiriyor. Booolca suuu bide

Ayrıca kızlar eniştem eczacı ve zayıflamak için bi hap varmış onu önerdi aldım. Böyle bişey olamaz o kadar iştahı kapatıyorki gemekten tiksiniyorusunuz resmen. Bitkiselmiş hiç bir zararı yokmuş ben içtiğimde hiç bişey yiyemiyorum bu seferde tiyemediğim için başım dönüyo açım ama yiyemiyorum kötü ediyo beni en iyisi tekrar ona başlıyayım😂

Zamansiz_ lady vardı burada hatırladin mi onun söylediği bir şey aklımda hala😅 şey demişti o da bir iki hafta pek kilo verememişti sabit kalıyordu. Bir iki gün yeme düzenini değişti hatta biraz diyet dışında birşeyler yemişti yanlış hatırlamıyorsam vücudumu sasirttim demişti 😅 ondan sonra tekrar düzenine devam etti o hafta eksi görmeye başlamıştı. Belki de seninde vücudun alıştı bı şaşırt kendini 😅 ölçüm yap bide belki inceliyosundur kilon aynidir

anonim9 yaa evet canim lady❤️ ben zaten tarti gunleri kendimi kisitlayarak da olsa kacamak yapiyorum deyse bu kadar uzun vadeli devam edemezdim evet olcum kac haftadir yapmamistim yarin bi bakiniyim 79 gormeye cok az kaldi cok yoruldum🥹😢

Zamansiz_

Zamansiz_ çok az kalmış yaa bu kadarını yaptım bence onu da yaparsiin hadi bı gayret daha 🏃🏃🏃 hedefin neydi?

Bu arada hafta sonu kacamagindan dolayı geri eski kiloma döndüm nasıl 1,5 kilo aldım anlamadım 😂😂 ödem mıdır yaa ödem de noluur 😅😅😅😅 bugünden itibaren devam yine ama moralim bı tık bozuldu

anonim9 76 77 görmek istiyorum insallah🥹 odemdir ama cok basla birak yapiyorsun vucuduna zaman ver duzen olustur boyle yaptikca baslayamazsin cok yipratici bi surec olur senin icin🥹

Zamansiz_ off hemde nasill inşallah olacak yaaa. Kendime bı beden küçük kiyafet alasim var belki içine girmek için azmim artar 😂😂😂😂

anonim9 bende diyet gume gitti zor zamanlar geçiriyorum psikolojikmen hamilelik bekliyordum mlsf olmadi bu ay, ustune eşimin isinde bir problem yasadik dun, kafam
              Alt ust enerjim sifir 🥺

karamelek21 yaa öyle mii kusura bakma lutfenn, regl gecikti diyodun sanki en son nasip insallaj diğer aya canımm içini ferah tut 🌹

karamelek21 oyle deme bazen bi seyi cok istedigimizde zorlaştığını düşünürüz halbuki rabbim sen bi cicek isterken cicek bahcesi vermeye hazirlaniyordur 💐 guzel canini sıkma 🫂

anonim9 yok estahvrullah ne kusuru sadece biraz kafa olarak toparlanmam lazim haftaya ise baslarsam duzenime girerim tekrar inşallah ☺️ evde oturmak bana iyi gelmiyor herseyi çok fazla kafama takma huyum var 😂

Zamansiz_ oyle canim Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur şüphesiz,sadece cok fazla kafaya takan bir tipim bn birde geldimi ust uste geliyor butun kötü olaylar,tum enerjimi emdi olumsuz seyler geçecek inşallah 🤲🏻🥺

karamelek21 o maalesef herkesin sorunu haklısın 😅 dobarlaaan ve kendine gel bekliyoruz 💕😅

anonim9 tunaydin🫠 -200 sadece 🥲😮‍💨 3 4 haftadır sabitim haftaya 2 kilo gitmezse açlık grevi yaparim heraldeeeeg

karamelek21 kotu olumsuz dusundukce kotuyu cagirirsin yapma cicegim rahat ol🌸😮‍💨