Selam kızlar Posta açtım ya bir tane böcek çıktı diye Onun adı Çiyan bence Eşim aradı kadını Resmini falan attı o böceğin pire dedi bende anlamadım yuva falan yapmaz yazmış . İçim rahat etmedi Bir de ben Instagram’dan yazayım dedim yazdım eşimin attığı böcekten yavru falan varmıdır diye onlar çoklu yaşamaz yoktur dedi 👏
İçim ferahladı Eşim aradı
sizene kız pire görmesem inanırım ne piresi çıyan bu bildiğin. Google amca da hemfikir😂 kadın sizi kandırıyor. Köpek besliyorum köpeğimde hep yakalar öldürürüm meyve sineği kadar boyu var, ben de hem toprak piresi kaptım hem hayvan piresi kaptım zamanında alakası yok bununla. Pire küçücük olur hızlıdır zıplar kaçar hemen tırnak arasında patlatınca ölür, bu büyük ve kırk tane ayağı var çıyan bu.
vahsikelebekk kız fotoğraf attım ya bizimki lavra aşamasında şuan ne bilim bende duyunca şaşırdım 🤣
sizene pire larvasının boyutunu da araştırdın mı canım?
sizene bu attığın görseldeki kadar sandıysan boyutunu senin aklından şüphe ederim ama yani kadına inandın mı bayağı çıyan o öbür posta attığın fotoğraf. Pireler doğaları gereği en fazla 2 mm boyunda olur o bile en büyüğüdür kaldı ki o boyda bir böceğin larvasının parmak kadar olması mantıklı mı sence? Çıyana pire larvası demiş sizi kandırmış resmen canım bence için rahat etmesin çağır bir daha ilaçlatın evi. O böceği de atmadıysanız koyun kenara gelince gösterin göz var izan var.
- Düzenlendi
sizene bu boyda oluyor pire larvası bebeğim o fotoğrafını attığın bu boyda mıydı? Kadını ara de ki sen kimi kandırmaya çalışıyosun ağzına sıç yani ben delirdim kız burda senin yerine.
- Düzenlendi
vahsikelebekk vallahi canım ben de dedim çiyan bu diye Eşim akşam aradı Kadın resmini at dedi Attık işte onu Orijinal benim çektiğim de var diğer postta Pire deyince ben de şaşırdım Ama ilk defa gördüm ben bunu evde Bunlar da gece çıkıyormuş Gece telefon ışığıyla baktım Yatakların altına falan bazanın Göremedim de Bir tane daha firma var Dur bakayım ona atayım resmi ne diyecek o
vahsikelebekk kandırmışlar😞😞