Turuncu testi 1nisan sabahı yaptım ve beyaz olan testiyse 3nisan sabah yaptım sizce hamilemiyim? (Son reglim 5mart)

karamelek21 gerçektenmi? Ocak ayında test yapmıştım silik çıkmıştı amma regl oldum sonra şubat ayında testi denedim negativ çıktı ve bu ay resmen çizgi çıkıyor , bende bilmemiyorum ne olduğunu🥲 inşallah hayal kırıklığı yaşamam ve kim brbek sahibi olmak isterse sağlıklıca olur amin amin aminnn❤️❤️

Bende 1 Mart regl oldum en son daha olmadım bu ay hamilemiyim acaba testte cikarmi

Gebelik var gibi gözüküyor ama acile bile gidip kan testi verebilirsiniz daha kesin sonuç bizede mutlu haberi verirsiniz Allah’ın izniyle 😍

aydan19 ayy ilk hamileliğim benimde böyle olmuştu 🥹 sonrakinde testte çıkmamıştı hayırlı olsun varr hatta benimki daha bi silikti hemen kan ver 🥹

lolopoo yarın kan vericem kızlarr dua edin🥹şimdi yeni test denemeye gidiyorummm

lolopoo kızlar az önce denedim ve o andaca çıktı ve diğer testlerden daha koyu. Yarın kan vermeğe gidiyorum 🥹🥹🥹🥹dualarınlzı eksik etmeyinn❤️❤️

aydan19 ayy çok heycanlandımmmm gözünüz aydınnn inşAllahh sağlkklı sıhhatli hayırlı haberler alırsın umarım kanı ver bizi etiketle 🥹🥹💓

aydan19 diğerlerinde de belliydi ama bunda çok daha net
          hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸

aydan19 gözünüz aydın olsun inşAllah 🥰🥹 çok sevindim sizin adınıza muss mutlu sağlıklı boll şanslı bir bebek olur inşAllaah 🥹🥰🥰🥰❣️❣️

aydan19 aa gözünüz aydın bana da dua et inşallah hayırlısıyla olsun 🤲🥰🌸