banu22 Gebelik var gibi gözüküyor ama acile bile gidip kan testi verebilirsiniz daha kesin sonuç bizede mutlu haberi verirsiniz Allah’ın izniyle 😍
lolopoo aydan19 ayy ilk hamileliğim benimde böyle olmuştu 🥹 sonrakinde testte çıkmamıştı hayırlı olsun varr hatta benimki daha bi silikti hemen kan ver 🥹
aydan19 lolopoo kızlar az önce denedim ve o andaca çıktı ve diğer testlerden daha koyu. Yarın kan vermeğe gidiyorum 🥹🥹🥹🥹dualarınlzı eksik etmeyinn❤️❤️
lolopoo aydan19 ayy çok heycanlandımmmm gözünüz aydınnn inşAllahh sağlkklı sıhhatli hayırlı haberler alırsın umarım kanı ver bizi etiketle 🥹🥹💓
goktugpasam aydan19 diğerlerinde de belliydi ama bunda çok daha net hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
aydan19 lolopoo goktugpasam asel_lina KIZLAAARRR HAMİLEYİM!🥹🥹😭🥰🥰🫶🏼🩷💞 darısı isteyen herkesin başına Amin Amin Aminnn kan tahlilinde 4haftalık gebelik çıktı🥹🥹🥹🥹🫶🏼
lolopoo aydan19 gözünüz aydın olsun inşAllah 🥰🥹 çok sevindim sizin adınıza muss mutlu sağlıklı boll şanslı bir bebek olur inşAllaah 🥹🥰🥰🥰❣️❣️
goktugpasam aydan19 ayy maşallah ne güzel haberle gelmişsiniz öylee 🥹 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırla gelsin inşallah minik 🥹💜