Kızlar 2 buçuk ay önce doğum yaptım Doğumdan sonra hamilelik kilolarımın çoğunu vermiştim normal doğum yaptım ama bakımsızlıktan ölücem resmen bebeğimden vakit kalmıyor dişlerimi bile fırçalayamaz oldum 20 günlük lohusa iken annem gitti üstüne bide corona oldum o geçti grip oldum yatak döşek o geçti derken bağırsaklarımı üşütmüşüm bir hafta çektim 24 saat pijamalarla evde saç baş dağınık yaşıyorum resmen eşim işe gidiyor grantuvalet spor yapıyor adam işten geliyor parlıyor resmen bide kendime bakıyorum leş gibiyim bugün iyice modelim bozuldu üniversite resimlerimden bir iki foto attı bana arşivini gezerken fıstık gibiymişsin vay be dedi bende ben ölmüşüm gömenim yok sen ne diyosun dedim 15 kilo fazlam var şuan ama ben sağlıklı beslenme fırsatı bile bulamıyorum ağzıma döküyorum ne varsa kolay yoldan psikolojim bozulmaya başladı 😭eski halimi özledim uzun oldu kusura bakmayın

Sinsipisi bende doğum yapali 7 ay oldu 47 kiloyken felan esimle tanıştım iskelet gibiydim o zamanlar bazen cocuk bölümünden bile kazak beğenip alirdim o derece.. yemek felan yemezdim gunde 1 ogun yer oyle dururdum acikmazdim hic esimle tanisdiktan sonra her iş çıkışı gezerdik tozardik derken 6 ay icinde 57 58 kilo oldum ama elim yuzum toplamisti fizigim cok guzel olmuştu bunca zaman ben 47 kiloyla nasil yaşamışım yahu demiştim. 58 le hamile kalıp 88 le doğuma gittim dogumdan sonra direk 75 kilo oldum suan 69 70 arasi birseyim inan eski resimleri görünce hayretle bakiyorum. Hergun işe gitmeden duş alir, saçlarımı maşa yapar cok guzel sekiller verir süslenir oyle giderdim. Simdi saçlarımı çocuktan taramaya zaman bulamiyorum kör düğüm oluyor🤦‍♀️🤦‍♀️ saclarimi açmak icin bir ton sprey, yag bocaliyorum yaa. Eski zayif, bakimli halimi özlüyorum morelim bozuldukcada eşim bence boyle cok iyi uzme kendini bu kadar verirsin eiye teselli ediyor. Bugun diyete başlıyorum diyorum oo kutlayalim o zaman bunu diye diyetimi bozduruyor yaa adam. Of napacaz bilmiyorum hamilelikde migdem de cok genişledi

Sinsipisi canım bebeğin minikmiş benım oğlum o aylarda bütün gün uyurdu😅her uyudunda bakımlarımı yapardım🤷🏻‍♀️

Pembekoala_ ne uyuması canım ya 5 dakika uyuyor geri uyanıyor en fazla 10 dakika o arada tuvalete gidiyorum birşeyler yiyorum evi toplamaya çalışıyorum 😭

Su123 senin eşin yine iyiymiş benim eşimin kilo takıntısı bakım takıntısı var şimdi çok birşey demiyor ama yavaştan başladı söylenmeye kendisi çok bakımlıdır bendende aynısı bekler dün yatağa geçtik arkamdan sarıldı tosun gibisin ha dedi 😭

Sinsipisi yaa daha yeni bebeğimiz oldu farkındaysan de.
          yani çok yeni bir annesin canm benm üzme tatlı canını eşin de biraz alttan almadı gerkiyor sonuçta dünyaya bir bebek getirdin boş boş almadın o kiloları. Bakıma gelince işten spora gideceğine gelsin evine 1 2 saat bebeğinize baksın da sen de bakımını banyonu yap terbiyesiz.

Sinsipisi canim ama daha yeni bebisin 2 aylik koysan oynamasi icin durmaz etmez hep kucak ister bence normal esinin anlayisli olmasi lazim. Sonucta sen dunyaya can getirdin ve bir can buyutuyorsun normal bunlar takma kafanı bu kadar

Sinsipisi biz 5 aylık olmak uzereyiz hala fazla kg var ve her tartiya çıktığımda hüngür hüngür ağlıyorum esimde teselli etmeye calisiyor ben seni biliyorum sen verirsin azimlisin kızımız biraz buyusun daha rahat edersin daha kolay verirsin soyle yaparsin boyle yaparsin vs vs dogum yaptıktan 1 hafta sonra yürüyüşlere basladim doğumdan tam 3 hafta sonrada sporuma basladim sacimi basimi makyajimi susumu pusumu hic eksit etmedim esim de dahil herkes şaşırmıştı bu ne daha 1 hafta oldu dogum yapalim nasil cocuktan vakit buluyorsunda süslenip pusleniyorsun spor yapiyorsun demişlerdi ama kizim cok uysaldi hep uyuyordu uyanıkken de kanguruya koyup evi temizleyip süslenip süslenip spor yapiyordum ama ne yaptiysam kg gitmiyor normalde çoktan vermistim vücudumu biliyorum eskiden sporcuydum zaten coktan vermis forma girmis olurdum ama yok yani gitmiyor bende baktim olcak işte degil tartıda gorup gorup agliyorum rahatliyorum