Hanımlar bende ara ara korkular bedensel ağrılar kalbimde sırtımda veya kötü düşünceler kaygı da tabi hastaneye gitmedim önce çocuk istiyordum hayırlısı olsun tabi ama artık kötü hissediyorum ilaçlardan korkuyorum sanırım ama geçmesini de istiyorum ilaç kullananalar yardımcı olabilir misiniz 🙏

asel_lina bende de var panik atak çok geçmiş olsun, bu illet hastaligi yaşayan bilir,sana tavsiyem sakin ilaca bavurma, hersey beyinde bitiyor, cunku bu beyninin sana yaptigi bir oyun aslinda, o an hemen odak noktani deyistir ve gerekirse disari cik temiz havada sakin yuruyus yap, bn bu sekil kendi kendime kontrol altina aldim, ve kimseye o an deme dedigin an film kopuyor 10 dan geriye say ve beyninde baska seyler dusun sonra bakacaksi rahatlamissin gecmis Allahim sifa versin

karamelek21 amin teşekkür ederim inşallah bir an önce geçer size de geçmiş olsun inşallah sizin de geçer ya ister istemez ağrı girince beyin oraya odaklanıyor kaç kez hastaneye gittim kalbim için kalp krizi falan sanıyorum kolum uyuşuyor falan şükür bisey çıkmıyor bu ağrılar da beyin mi yönetiyo aklım almıyor bir iki gün ağrı çekiyorum sonra geciyo ama ben ruhsal olarak çöküyorum kimseye de bisey diyemiyorum çok zor Rabbim şifa versin

asel_lina annemin de panik atağı var tuttuğu zaman eve köye sığmaz ne yapacağını bilemez yemez içmez uyumaz. Böyle durumlarda biz de çaresiz oluyoruz. Dışarı çikinca nefes alacağını düşünür ama en son onu acile götürdük. Patlamaya hazır hale gelmiş bir bomba gibisin neden bu raddeye gelene kadar gelmedin dedi dr. Çünkü bu sakin ol vs böyle telkinlerle geçmiyor miss gibi aldı ilaçlarını düzenli kullandı ve bir haftaya toparladı.

Bubenimoykumm benim anlamadığım kalbim çıkacak gibi agriyo göğüsümde batma hissi bu iki uç gun sürüyor sonra geciyo ama bende o arad ruhen hiç iyi olmuyorum en iyisi doktora gözükmek