Uyanık kizlar varsaniz size bir şey soracam var mı böyle müg olan güzellik sirlariniz ne bilim saç dokulmeisni engelleyen cildi bebek gibi yapan siyah nokta sivilce yok eden yapıp memnun kaldığınız etkili yöntemler 🥰
Var mı Güzellik Sırlarınız ???
mirzaarel-12 saçıma biberiye suyu başka formülüm yok 😂 yüzüme shea butter yağı sürüp gua sha taşı ile masaj yapınca iyi geliyordu da bayadır bıraktım.. arada bir nemlendirici ve c vitamini aklıma gelirse o da 🥴sivilcem çıkmaz kolay kolay ama kuruluktan soyulur pütür pütür olur yanaklarımda yanık gibi kızarıklar olur
lgrth biberiye suyunu nasıl kullanıyorsun birde nerden alıyorsun
mirzaarel-12 bir kere kendim kaynatıp içine biberiye yağı damlatıp şişeye doldurmuştum o bitti gratiste bir set vardı onu kullanıyorum şuan iyi geldiğine inanıyorum
Bu set gratiste kasa arkasıydı aldığım zaman bu kadar pahalı değildi
https://ty.gl/f46aurdlhb0b8
mirzaarel-12 güzellik sırrım yok çünkü kendime kullanacağım hiç bir malzeme yok 😂hayatımda hiç serummus, kremlermis, artık ne varsa kullanmadım sadece güneş kremi kullanıyorum yaz kış o kadar
mirzaarel-12 bir sürü var da kim yazıcak
mirzaarel-12 yavas yavas benden geldikce yazıcam 😂 diyelim ki dus sonrası kremlenmeye vaktim veya halim yok o zaman bebek yagını dustan cıkmadan once kullanıyorum sürüyorum bütün vücuduma ve üstüne su ile durulanıyorum çıkıyorum yumusacık oluyorum ve nemlenmiş oluyor cildim
rouge_ bebek yagı demişken haftada 2 mutlaka el maskesiyle uyurum cünkü ellerimi hep yıkıyorum hep suda üstüne sürekli dezenfektan kullanıyorum haliyle kuruyor.evde hazır maske yoksa eldivenin içine el kremi ve bebek yagı döküyorum eldiveni takıyorum öyle uyuyorum zaten sabah bebek gibi eller oluyor aynısını ayaklarıma da yapıyorum
mirzaarel-12 the body shop bir maskesi vardı temizleyici cok güzel temizliyor cildi ilk aklıma gelen o bende tekrar alsam iyi olur yada kiehls maskesi.. birde ben uzun zamandır 7 günlük kurlardan kullanıyorum cildimin de güzelligini en cok bunlara bağlıyorum eve gidince fotoğraf atarım
mirzaarel-12 sac için cok ürünüm var sacları her şampuanla anlasmayanlar kuruluk veya kepek kasıntı olanlar özellikle isana sampuanı alın onu da atıcam fotosunu eve gittigimde biraz bahsetmekten de korkuyorum herkes kesfedicek diye ödüm kopuyor 😂ama bu fiyata bu kadar iyi bir şampuan nasıl olabilir bilmiyorum içerigi de cok iyi cok güzel yani alın düsünmeden kime önerdiysem tesekkür aldım birde onun 2 katı fiyatı olan sampuan kullanıyordum daha once bosu boşuna.. bir diger sır asla sacımda 2 saniye durucak ürünlere cok para harcamıyorum kullanmıyorum mesela sac kremi hic kullanmam ama sac maskesi kullanırım dustan sonra sacıma sürecegim ve saçımda kalıcak seyler kullanırım ve saclarım cidden cok güzeldir. sekillendirmem için de iltifat ve soru alıyorum bunun sırrı bende degil dyson da acıkcası uzun zamandır dyson kullanıyorum yeni rengini aldım bayılarak kullanıyorum uzun gür saclarımı bir tek dyson bu kadar kısa sürede sekillendirip bu kadar cok zarar vermiyor hacimli sampuan reklamından cıkmıs gibi oluyorsun birde dyson sekillendirici kremi vs cıkarmıs onu da kullanıyorum mükemmel kombinasyon
Cilt tonumu açmak için uzun süre istikrarlı olarak pirinç maskesi kullandım çok faydasını gördüm
rouge_ teşekkür ederim yazdıkların icin
lgrth kız biberiye suyu saçı agartiyormus uzun süre kullaninca bn yapmaya cesaret edemedim 😃
rouge_ canım saçım kuru kepek var vicyh dercos ketoral yves rocherin şampuanını kullandım bir iki hafta idare ediyor tekrarlıyor kepek… şu an Eyüp Sabri tuncerin saç sirkesini kullanıyorum biraz rahatlatttı ama tamamen bitirmedi… İsananın hangi şampuanı acaba görsel atabilir misin rica etsem 😇
sanslikralice bak canım bu ikiside cok güzeller isanada ilk kullandıgında bütün kepeğinin yok olmasını bekleme ama 2-3 ve daha fazla kullanımda anlayacaksın farkı goruceksin bir daha vazgecmezsin garnier de cok iyi birde renklerine bakıp alma aynı renk baska şampuanları da var üstündeki yazıya bakarak al yoksa yanlıs olanı alırsın
rouge_ 7 günlük kurlar nasıl oluyor
kedilideli gözaltına uyguladın mi canım bende tenim açılsın istiyorum ama gozaltlarım koyu olduğu için hicbirsey yapmak istemiyorum maskeyi nasıl hazırladın