kukulii87 böyle ampul seklinde 7 tane kücük siseler oluyor hergün kullanıyorsun aksamları tabi ben hergün kullanmıyorum .babor markasının kürleri en sevdiklerim bu marka yapıyor bu işi yani bir tanesini bitirdim siyah olanı da simdi kullanıyorum kac tane bunlardan bitirdim ben sayamadım yani

kukulii87 bunlar da isana markasının bunu ve
    bunu daha denemedim ama

Bu cok güzel ve uygun fiyatlı

Bunu da kullanmıstım güzeldi bir sürü cesidi var vitaminli vs kendine gore seciyorsun

kukulii87

Bu da yukarda bahsettigim dyson krem illa dyson kullanmaya gerek yok herkes kullanabilir cok güzel bence

rouge_ canım İsa’na online da yok ama mağazada vardır diye düşünüyorum müsait olduğum zaman gidip bakacağım hemen çok teşekkür ediyorum ❤️ garnitür şampuan Türkiye de yok maalesef…
    7 günlük kür de dediğin marka Türkiye de olmayabilir İsa’na nın kileri denesem olur mu cildim atopik kuru

sanslikralice evet garnier haric hepsi tr de var canım garnieri bilmiyordum yokmus digerleri var . İsanayı dene zaten uygun fiyatlı bisey kaybetmezsin özellikle nem için olanlar da var ben begeniyorum ❤️ bu kürler genelde pahalı oluyor bu fiyata iyisini bulmak zor . 2 tanesini denemedim henüz attıklarımdan ama diger dediklerim güzeldi

rouge_ trendyoldan bahsetmiştim 😊 bakicam teşekkür ederim

kukulii87 trendyola gerek yok rossmann yok mu yakınlarda bulursun veya baska sitelerde vardır trendyolda cok sahte ürün cıkıyor diyorlar

• Düzenlendi

rouge_ her yerde yok ki 🥲 gerçi online mağazasında 289 ısana ürünü varmış detaylı bakmak lazım

lgrth ben trendyola güvenmiyorum ya o kadar site var alınabilecek herkes trendyola bakıyor kuzenime ne onersem ordan alıyordu dyson da aldı sahte çıktı bazı ürünler o günden beri yok yani

lgrth yani trendyoldan alıcaksınız hic almayın bence sonra ardle onerdi güzel cıkmadı demeyin 🥲😂

rouge_ mağazaya gidecek olsam canlı canlı bakardım da uzak şuan yol çekemem🤣

lgrth evet burdan al olmayan ürünler varsa baska yerden alma ama attıgın linke girdim baktım sevdiğim her ürün var görünüyordu .gerci isana ürünleri uygun fiyatlı yani onun da sahtesini yapmazlar heralde ya

rouge_ trendyolda daha pahalıydı 😂 ve attığın hiçbir ürün yoktu burda daha detaylı var 😂

lgrth sampuanı göremedim bir tek ya tüh

lgrth aa var var şimdi gordum o da var hepsi var

rouge_ 35 tl birde hic bisey

rouge_ sırt lekeleri için ne var başka markalar çok pahalı 😂

rouge_ kasa arkası indirimli aldığımız şampuanlar 100den aşağı değil