• Öneri
  • Emziren anne göğüsleri

Kızlar emzirme bitiminde gogusler nasıl toparlanır yada toparlanıyor mu tecrübeli annelerden alalım fikirleri

suprizyumurta emzirmeyi kestiğim gibi söndüler🤣🤣🤣 çok küçük kaldılar bekarken de çok küçüktü eşim hatta diyir ilk sende meme falan yoktu yapışıkti şimdi biraz olmuş sayemde 😏

suprizyumurta tıplanmıyomuş bebeğim çok araştırdım benimkiler de 100 yaşında nine mrmesi gibi oldu B den A ya küçüldü pörsüdü kırıştı çok canımı sıkıyo valla. İkinci çocuktan sonra yaptırmayı düşünüyorum. Bi de 10 ay gece gündüz 12. Ayda da tamamen kestim çok düşkün de feğildi memeye niye böyle oldu anlamadım.

vahsikelebekk offf estetik o zaman tek çare ona da imkan bulabilirsek sporla falan da mı toparlanmaz acaba doğru bir ic camasirla vs.

lgrth yaaa ilk çocuk mu sağlıcakla gelsin inşallah

suprizyumurta kız memen nasıl spor yapıcak iple bağlayıp tavana assakta olmaz😂 toparlayıcı sütyenler de çare değilmiş bir kere pörsüdü öyle düşün sen bıraktın mı emzirmeyi bırakacak mısın yoksa? Bi dene istersen toparlayıcı sütyen yoksa son çare estetik yani.

vahsikelebekk yok bırakmadım eylülde 22 aylık olacak o zaman bıraktırmayi düşünüyorum gece emmiykr birakmistik zaten gündüzde 3,4 kere falan anca ya sporla derken kol hareketleri yada göğüs için olan egzersizler için demek istemiştim yapan var mı diye

suprizyumurta hic bsybyapmadım dolgulu sütyen giyiyorum bazen ama bence takma yine de gayet seksiler benim dik meme takıntım olmadı hic 2 sene emzirdim bebeleri ama yani bence dolgulu giymek yeterli hic dik dursunlar diye ugrasmadim boyle de begeniyorum aman aman sarkmıyo ya babaanne memesi gibi 😁😁