Anomaly Kızlar eşimin iş stresi ve çalışma saatleri arttı o zamanda beri de resmen yatak konusunda ev arkadaşına döndük çünkü ne zaman denesek olmuyor yani onun tarafında performans sıfır diyeyim yani nasıl çözülür bu?
rouge_ Anomaly sabahları bunların cişi geliyor erekte uyanıyorlar sende bunu kullan onune gec kadınsı hareketlerini kullan kıvran mıvran uyandır yok demez olsun bitsin ve seni bunda bile geri cevirirse artık süphelen yani
Anomaly fredrikaa Yok hiç denemedik kalp krizi falan duyuyoruz bazen baya gözümüz korkuyor açıkçası 😔
fredrikaa Anomaly O sıkıntılar her ilaç için geçerli değil canım lifta alabilirsiniz tadafil içerikli olduğu için diğerleri gibi değil yani
fredrikaa Anomaly İşin komiği de o verimi de daha yüksek 🤭 hafta sonu hapı diye bile geçiyor öyle diyim ben sana 😉
Anomaly fredrikaa Ben mutlaka anlatayım bunu bizimkine lifta alnıcak o zaman demek ki çok teşekkürler yaaaa
karamelek21 Anomaly tecrubelerini bizimlede paylasirmisin, gercekten degerse bende getirtim Trden yurt disinda yasiyorum😂
aynoluyonoluyo karamelek21 ay çarşı24 de felan oluyor ama bulursan banada haber et bende yurtdışındayımm😂
redly Gün içinde ufak tatlı mesajlar ile ortamı ısıtıp güzel sıcak bir karşılaşma biraz cilve ile iş çözülür sanki