Evet aşklar. Ayda 5 kilo veriyoruz. Kurban bayramına fit giriyoruz. Birbirmizw motive olmak için yazdım buraya. Öneriniz felan olursa yazinnn

Benimde vermem lazım ama sürekli yiyorum 🙄

herda hayır canım patates kızartması ve mayonez istiyor gidip yicem

herda maşallah herkes nasıl motive böyle bende baya motive oldum sayılır 😂😂

rouge_ 😂😂😂motivasyonumuzu bozmasana lütfen

busra12 tam yerine geldin asko sabah basliyoruz

herda valla ben ne motive olurum ne de motive edebilirim ddk allahtan kilo sorunum yok olsaydı da yerdim hiç pişman degilim spagettisiz hayat mı olur

herda benimde vermem gereken 18 kilo var ama nasıl verecem kendimi tutamıyorum yedikçe yiyesim geliyor bir ara bırakmıştım tekrar başladım yemeye…

herda 65 kiloym 60 olmak için uğraşıyorumm hamilelikte 87 olmuştum şimdi 65 oldm 5 ay oldu doğum yapalı

sare08 bende aynı şekilde. 20 kilo kadar fazlam var. Aclik otu aldim çok etkili ama yemene de dikkat etmen gerekiyor .

heln kendimize 2 ay verelim . Ve inanalım kilo verecegimize. Seninki azmış. Insallah verirsinnn

herda nasıl kullanıyorsun etkili mi bende alıp kullanırım

heln 69 kg yum hedefim 60 bakalım nasıl olacak

sare08 ben sabah aç karnına ve akşam yatmadan iciyorum . Ama acayip bisey calisiyor isen gece ic . Biraz da yemeyi kesersen hallolur hersey

herda az önce antep fıstığı kreması kaşıkladım olmaz ki böyle😂