• +18
  • Vurun Kaşıkları benim ki geliyor 💃👯

Holaaaaaaaaaa

Gece oyunlarına hoş geldinizzzzzzz…

Baş not: Rahatsız olanı geri tuşu ile dışarı alalım.
Teşekkürler…

Başlıyoruzzzzzzzz

1. Seks sırasında eşinizin en çok zevk aldığı pozisyon hangisi?

2. Seks sırasında o anın etkisiyle kırdığınız bir şeyler var mı? Varsa bu neydi?

3. En kolay nasıl boşalıyorsunuz?
    ( elle, seks sırasında, ekstra bir aletle vs vs hangisiyse)

4. Sevişme seslerinizden hiç komşu veya civar insanlardan şikayet geldi mi?

Hadi bakalım gösterin kendinizi

Giphy - sexy colors GIF by PEEKASSO

SuVeAtes Seks sırasında eşinizin en çok zevk aldığı pozisyon hangisi?

Ayaklar omuzda pozisyonu ve doggy

SuVeAtes Seks sırasında o anın etkisiyle kırdığınız bir şeyler var mı? Varsa bu neydi?

Oldu seks sırasında değilde odadan odaya sevişirken geçerken koridorda ki masayı düşürüp kırmıştık

SuVeAtes En kolay nasıl boşalıyorsunuz?

El ile o yüzden seks sırasında öncelik benim ( tabi seks sırasında da oluyor ama bu şekilde daha kolay oluyor)

SuVeAtes Sevişme seslerinizden hiç komşu veya civar insanlardan şikayet geldi mi?

Şükür olmadı ama eski evimde üst komşumun çığlıkları geliyordu o derece şiddetli sevişiyorlardı

SuVeAtes
    Hoşgeldin 💜💜
    1.misyonerde kenetlenme
    2.bir şey kırdığımızı hatırlamıyorum 😂
    3.seks sırasında zaten öyle olmayınca elle çok zor oluyor
    4.şikayet gelmedi henüz 😅

3-5 favorim bu arada

lgrth ,🤣 5 benimde favorilerimde 😁😁

Ben baştan alıyorum önlemimi seks öncesi olsun sonra 2. Yi seks sırasında olsun olmasın rahat geçiyor

SuVeAtes zaten ön sevişmede ben kendime öncelik verip zirve yapıyorum sonra tam başlıyoruz elden ziyade başka bir şey 🍆 temas ettirip kullanıyorum 😂

SuVeAtes
        1 misyoner
        2 yok kırılmadı
        3 elle
        4 hayıe şikayet almadık hiç 🤭
        Pozisyon 1 ve 5

SuVeAtes canım özlettin kendini hoşgeldin gözlerim seni aradı hep💚
          1)ben kucak seviyorum eşim doggy
          2)yatak başlığını kırdık
          3)seks sırasında
          4)hiç şikayet gelmedi

bossmom bende doğumu kolaylaştırsın lohusayken araya zaman çok girecek diye yapmış olmak için devam 🤣

SuVeAtes Seks sırasında eşinizin en çok zevk aldığı pozisyon hangisi?

Her pozisyon bize uygun durvardan duvara vurma bileeee 😂 en çok dog.. acısada öldürmezz.. bide boğazımı sıkınca aşırı tahrik oluyoruz böyle bi zevk yookkk 🫠🤤🤤 biraz önce yaptık düşününce yine istedim ama yapamam kocam hasta.. hasta hasta hallettik işimizi 🫣🤣

SuVeAtes Seks sırasında o anın etkisiyle kırdığınız bir şeyler var mı? Varsa bu neydi?

Otelde küçük masa vardı onu kırmıştık pişmanmıyız aslaaaa 😂

SuVeAtes En kolay nasıl boşalıyorsunuz?

Eşimin kucağında boşalabiliyorum sadece yada yan yatar pozisyonda eşim içimdeyken başka türlüsü güç 🙂‍↕️

SuVeAtes Sevişme seslerinizden hiç komşu veya civar insanlardan şikayet geldi mi?

Şikayet gelmedi ama banyoda yapmaya devam etsek gelmesi yakındı çok ses çıkıyor duşta ama bayılıyoruzzzzz ve ben boşalırken resmen çığlık atmak istiyorum eşim ağzımı kapatmasa off 😂

1. Doggy ve bacak omuzda seviyor ama ben misyoner seviyorum
                2. Sandalye kırmıştık
                3. Oral seviyorum
                4. Şikayet almadık

lolopoo sen kimsin ben mi 🤣🤣🤣 yaaaa şu kelimelerin çoğu ve fazlasına kendimizce +++++ olarak katılıyorum

SuVeAtes
                  1- ayaklar omuzda ve doggy benimde en sevdiğim ama 2.ci de denicem sanırım yapmadık bunu 😁
                  2-elle ve seks sırasında ama elle dhaa kolay
                  3-biz yatagimizin altındaki bir aparatı kırmıştık yakında yatakta gider değiştirme zamanı geldi çok gıcır gıcır ses çıkarıyor 🤣 not: uzun süredir yatagimizda yapmıyoruz kızımız bizim odamızda halâ havalar düzelince odasına gecircez 😁🫶)
                  4- hayır olmadı ama yakında olursa şaşmam 🤣

bossmom hamileyken bizde çok yapmıştık ama ayrı bi zevkli yaa ve doğum için de çok faydalı 😁