• +18
  • Vurun Kaşıkları benim ki geliyor 💃👯

Ya bu ayaklar omuzda pozisyonunu nasılsın beceriyorsunuz benim kasiklarim çok ağrıyor yapamiyorum

• Düzenlendi

kukulii87 kendini kasma birde esnek ol sırtın ya dümdüz olsun uzanırken yada kalcanı hafif kaldırıcaksın rahat sekli bulana kadar karnını falan istemsiz sıkma tam tersi rahat ve yumusak ol😂veya diyelim ki bacagım yoruldu veya rahatsız oldum birden caktırmadan hemen bir bacagımı indirip eşimin beline dogru sarıyorum diger bacagım oyle kalıyor sonra degiştiriyorum elimle de yüzünü seviyorum bozuntuya vermiyorum geciyor

kukulii87 Yukarıda yazmış aynı dediği gibi önemli olan kendini kasmamak ve esnek olmak. Bu pozisyonda tam dibi görüyorsun insanı çıldırtıyor 🤣

rouge_ deneyelim bakalım işe yararsa yazarım ahahaha

kukulii87 az kalsın inş işe yarar diyecektim genelde bakım tavsiyelerine ins seversin ins ise yarar falan diyorum bu konu üzerine bir tuhaf olucak sanki bilemedim dkdk

rouge_ Bi post açtım fikrini merak ediyor postuma bekliyorum

kukulii87 bu pozisyon varya çok iyi ben bunu da seviyorum, kendini kasma hic rahat bırakacaksın çok net hissedersin zevkten uçarsın😉

SuVeAtes Seks sırasında eşinizin en çok zevk aldığı pozisyon hangisi?

Muhtemelen doggy fakat ben kucaktayken de dayanamıyor😂

SuVeAtes Seks sırasında o anın etkisiyle kırdığınız bir şeyler var mı? Varsa bu neydi?

Yok ama küvette düşmüştük o sayılır mı😂

SuVeAtes En kolay nasıl boşalıyorsunuz?
            ( elle, seks sırasında, ekstra bir aletle vs vs hangisiyse)

Seks sırasında🌝

SuVeAtes Sevişme seslerinizden hiç komşu veya civar insanlardan şikayet geldi mi?

Öğrenci evimdeyken karşı dairemde oturan bi şerefsiz dede vardı o laf yapıyodu sürekli bizi dinliyomuş meğer banyoya geçip bir tanıdığım vardı ona söylemiş

vahsikelebekk ohaaaa ya 70 inden sonra azani teneşir paklarmis pes valla,

İyi birşey olmamış küvette benim korkulu rüyam şükür küvet yokta insan yine kaymaktan korkmuyor değil

SuVeAtes ay neler neler yapmış gelinine taciz, kalacak yeri olmayan kız öğrencilere taciz, 18 yaşındaki kızı ikna edip evlilik için kandırma ve daha neler neler, o programlarda olan olaylara inanıyorum ben yani birebir şahit oldum sayesinde. Aman umarım ölmüştür çünkü böyle insanlar oksijen israfından başka bir şey değil.

Yani ama küvet farklı bir şey ya şimdi eve tadilata kalkışıcaz eski anılarımızı canlandırmak için banyomuza küvet istiyoruz umarım olur çünkü bathbomblar kaldı elimizde 😂

lgrth bende başladım bikaç gğn değerlendiriyim haftaya doğurmuş olacam 🥲😂😂

1.Ayaklar omuzda pozisyonu ve doggy
                  2.olmadi herhamgi bi kaza
                  3.Elle
                  4.şikayet almadim şükür

bossmom inşallah 💜 lohusalık bitmiyor değerlendir 🤣

SuVeAtes
                  holaaaaaaaaaaaaaaa

1. misyoner :D
                  2. yatak :D
                  3. kontrolü kendim ele aldıgımda
                  4. hiç şikayet almadk bu zamana dek ama kesin duyulmuştur 😂
                  TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

SuVeAtes ya kızlar konudan bağımsız bir sorum var ben misyoner pozisyondan başka posizyon yapamiyorum korkuyorm ama eşim başka pozisyon istyor yani 5 ve 6 gibi onu nasl yapicm ben yapamiyorm aciyor korkuyorm ya bir kolay yolu varmıdır ☹️