Selam kızlar. Eşimle aramızda iki üç gündür bir soğukluk var bir sebebi yok ama anlamıorum neden böyleyiz agrasif tavırlar soğuk soğuk davranıslar çözemedim yani bi derdinmi var diyorum yok benle bir sorununmu var diyorum yok çıldırdım iyice dün. Dün aksam kayınvalidemlere gittik kayınpederim çok hastaydı kaynanamda hasta ama grip gibi bulasıcı bisi felan değil kaynanamın beli çok kötüydü kayınpederimde kalbinden biraz rahatsız. Neyse dün oğlum oraya gitmeden önce evde balkonda oynuyordu ayağı takıldı düştü burnu biraz morardı kaynanam gördü sordu bende düştü dedim ayyy allahım beni iyi et ben torunuma bakayım nolur diyor yani resmen sen bakamıyorsun ben bakarım demeye getirdi eşim yanında sus pus ağzını açmadı halbuki annesine gerekm seyleri hep söylerdi ordada yine soguk tavırlar. Biz kısa bir tatil yapacağız 5 günlüğüne türkiyeye gidicez eşimin babasına söylemesi lazım çünkü beraber çalısıyorlar biletleri vs aldık resmen korkusundan söyleyemiyor babasına🤦‍♀️🤦‍♀️ niye söylemiyorsun diyorum ben söylerim daha sonra diyor ama çekindiği için söylemedğine adım kadar eminim. Dün kaynanamlardan eve gelincede farkettikki eve hırsız girmeye çalışmış kapıyı felan baya zorlamıslar parçalanmış kilit kapı vs bende karsı komsuma sorayım dedim birini gördümü duydumu diye kapıda kadınla konusuyorum oğlum içerde ağlıyor bana kadının yanında bir bağırdı şok oldum çünkü asla yapmaz normalde. Ben anlamıyorum ne oluyor ne bitiyor arada bu gelgitlerinden sıkıldım oturup konusmaya calısıyorum işine gelmediği zaman ya cevap vermiyor yada konuyu değiştiriyor ben napacağım anlamıyorum 🤦‍♀️

Benim eşim öyleydi dolduruşa geliyordu 4 sene birlikte kaldık ailesiyle eşim gurbette çalışırsı 2 ay 3 ayda 1 gelirdi 20 gün fln kalırdı hep kavgalı konuşmazdık en son çıktım o evden ayrıldım eşimle çok iyiyiz çok şükür şuan ailesi tarafı kimse konuşmuyor bizimle kafamız rahat

perimasali802_ ay bilemiyorum zaten annesine yarın size geliriz demiş benim haberim yoktu normalde bana sormadan böyle birşeyde yapmaz ben kayınpederimden öğrendim onlara gideceğimizide🤦‍♀️

elifesila ellerine ne geçiyor çocuklarını huzursuz edince bilmiyorum bende bir erkek evlat büyütüyorum ama ilerde asla kaynanalık yapan bir kaynana olmicam gerekirse dilimi yutucam çünkü oğlumu çok seviyorum

aynoluyonoluyo
        Bende anlasam doğum yaptım bile aramadılar eşim inşaat işçisi cocuğuma 1 çorap dahi alamadım 6 aylıkken evden çıktım kızım 1 buçuk yaşında kızımın elbiselerini oğluma giydirdim biri çıkıpta aramadı aksine daha cok aramızı bozmaya çalıştılar yazık benim kaynanam ölümü düşünmüyor hiç