Kızlar çok kötüyüm eşim işten geldiğinden beri okeyde oyun oynuyor, aşagı gitti geldi orda oynamış geldi yukarı gene aldı oynamaya başladı bende hazırlanmıştım makyaj yaptım hazırladım onun için sabahtan beri kafası telde sürekli oynuyor yanına uzandım bekledim biriyle mi konuşuyor diye yok. Gittim biraz oyalandım baktın bişiler yapıyor oyunda geldim yanına uzandım tedirgin oldu gibi bende mesaj bölümünden kırmızı 1 nokta vardı bastım bune dedim mavi diye bi kız msj atmıştı okuyamadım aldım elinden teli çektim sinirlendi izin vermedi okumama kafama 2. 3 defa yumruk attı sert şekilde bende bağırdım sus dedi susmadım elini ısırdım, bittin sen yarın göreceksin artık dedim kızım uyandı agladı şuan hala aglıyotum ama susuyorum yarın kesinlikle gidicem artık köpek olsada boş hayvan herif. Yarın gidicem annmlere covukları alıp artık canı cehenneme.

incinmissindedi allah belasını versin moralim bozuldu şu an okuyunca bide hamileydın sen yanlış hatırlamıyorsam ailenden biri yok mu şunun ağzına sıçacak seni üzmek istemiyorum kardeşim ama bi erkek telefonunu saklıyorsa ve hamile eşine el kaldırıyorsa bunun için karı kız mevzuları vardır rabbim feraha çıkarsın

hayatsevinceguzell zaten bu akşam ilk defa böyle bağımlı oldı telefona bende çektim elinden diye kızdı ama gördüm mavi diye bi kız msj atmıştı okuyamadım. Sonra kalkıp yumruk attıı kızım kucagımdayken ona gelir mi diye düşünmeden

Canim sakin ol.
        Ani ve fevri hareket etme.
        Kızın ağlıyor.
        Sakinleş
        Ordan uzaklaş sana karışmasın

aykirikadin diger odaya geçtim kızımı uyuttum ama yarın kesinlikle gidicem, ben covukları mı bırakmak istemiyorum, ablam bırak covukla perişan olsun kıymetini anlar diyor ama ben yapamam covuklarımsız

aysglhale biliyorum canım, oda msjla ugraşıyorfı ben yanına uzanınca başka bişile ugraşmaya başladı tedirgin oldu, Allah belasını versin artık bitti bende bem yarın covuklarımı bırakmak istemiyorum

incinmissindedi
              Çocuklarınızı bırakmayı biran olsun düşünmeyin aklınızdan dahi gecirmeyin bir erkeğe helede böyle bir sünepe adama had bildirmek sizin işiniz değil elbet ilahi adalet birgün tecelli edecektir kiymetinizi yanınızda bilmesi gerekiyor yoksa uzaktan herkes kıymetli herkes değerli anlasın da döneyim diyorsanız bile buna çocukları dahil edip sakın travma yaşatmayın o günahsız masum sabilere lütfen🙏🏻net şekilde boşanmak istiyorsanız gidin ve tüm irtibatı kesin çocuklar için bile şimdilik siz değil aileniz devrede olsun sizden yana bir kırıntı kadar bile olsa umudu kalmasın. Bugün yaptıklarını aklı başına gelecek sanarak gidip sonra da geri dönerseniz bu onda bir alışkanlık olur nasılsa geri döndü benim yaptığım da unutuldu diye düşünür ya hep ya hiçtir bu konular bir kere yapan bir daha asla vazgeçemez sadece pişman olur üzülür kahrolur yapmamak için elinden geleni yapar ama maalesef dayanamaz tekrar yapar çünkü o hazzı bir kere yaşamıştır ve o Haz farklı bir hazdır her ne kadar pişman olsa da o hazzın verdiği heyecandan vazgeçemez yani bir nevi adrenalin tutkusu gibi bir şey korkarsın ama verdiği heyecandan zevk alırsın korka korka bir daha yaparsın…

incinmissindedi orospu çocuğu hem suçlu hem güçlü. Allah sana kaldırdığı elini bin beter etsin kendini de bin beter etsin inşallah! eğer kafanda şişlik olduysa darp raporu al ve çek git o evden. Senin ve yavrunun sağlığı için. Moralim bozuldu ya. Hayvan herif!!!

lgrth yarın kesin gidicem artık. Abimin arayıp herşeyi anlatıcam avukat arkadaşları varsa onlar yardımcı olsun artık bende bitti kopsun ipleri, çok sogudum artık