Canim sakin ol.
Ani ve fevri hareket etme.
Kızın ağlıyor.
Sakinleş
Ordan uzaklaş sana karışmasın

aykirikadin diger odaya geçtim kızımı uyuttum ama yarın kesinlikle gidicem, ben covukları mı bırakmak istemiyorum, ablam bırak covukla perişan olsun kıymetini anlar diyor ama ben yapamam covuklarımsız

aysglhale biliyorum canım, oda msjla ugraşıyorfı ben yanına uzanınca başka bişile ugraşmaya başladı tedirgin oldu, Allah belasını versin artık bitti bende bem yarın covuklarımı bırakmak istemiyorum

incinmissindedi çocukları götürürsen kendini bekar gibi hisseder daha çok yapar öyle şeyleri nasıl olsa bakan var çocuklara kafa rahat ve çocuklara baksın ki kıymetini bilsin senin görsün zorluğu burnu surtulsun

incinmissindedi
          Çocuklarınızı bırakmayı biran olsun düşünmeyin aklınızdan dahi gecirmeyin bir erkeğe helede böyle bir sünepe adama had bildirmek sizin işiniz değil elbet ilahi adalet birgün tecelli edecektir kiymetinizi yanınızda bilmesi gerekiyor yoksa uzaktan herkes kıymetli herkes değerli anlasın da döneyim diyorsanız bile buna çocukları dahil edip sakın travma yaşatmayın o günahsız masum sabilere lütfen🙏🏻net şekilde boşanmak istiyorsanız gidin ve tüm irtibatı kesin çocuklar için bile şimdilik siz değil aileniz devrede olsun sizden yana bir kırıntı kadar bile olsa umudu kalmasın. Bugün yaptıklarını aklı başına gelecek sanarak gidip sonra da geri dönerseniz bu onda bir alışkanlık olur nasılsa geri döndü benim yaptığım da unutuldu diye düşünür ya hep ya hiçtir bu konular bir kere yapan bir daha asla vazgeçemez sadece pişman olur üzülür kahrolur yapmamak için elinden geleni yapar ama maalesef dayanamaz tekrar yapar çünkü o hazzı bir kere yaşamıştır ve o Haz farklı bir hazdır her ne kadar pişman olsa da o hazzın verdiği heyecandan vazgeçemez yani bir nevi adrenalin tutkusu gibi bir şey korkarsın ama verdiği heyecandan zevk alırsın korka korka bir daha yaparsın…

incinmissindedi orospu çocuğu hem suçlu hem güçlü. Allah sana kaldırdığı elini bin beter etsin kendini de bin beter etsin inşallah! eğer kafanda şişlik olduysa darp raporu al ve çek git o evden. Senin ve yavrunun sağlığı için. Moralim bozuldu ya. Hayvan herif!!!

lgrth yarın kesin gidicem artık. Abimin arayıp herşeyi anlatıcam avukat arkadaşları varsa onlar yardımcı olsun artık bende bitti kopsun ipleri, çok sogudum artık

uzmanprf yapamam ki zaten onları bırakmayı beceremem ben yaşayamam onlarsız. Kendimle götğrecem sabah kız kardeşimı arayıp yardıma gelmesini söyleyecem, aynı köydeyiz zaten, evden çıkmadan arayacam yardıma gelsin

incinmissindedi valla telefonda ki online oyun sohbeti için el kaldıracak kadar vicdansızsa yapacak başka bir şey yok..ki sen için soğuk olmasına rağmen sürekli hazırlık yapıyorsun özen gösteriyorsun çocuklara ve hamile haline rağmen..kocanı da ailesi doldura doldura soğutuyor senden evi ayırsanız bile çok işe yarayacağını düşünmüyorum kafa yapısını değiştirmediği sürece..çocuklarını da kesinlikle bırakma ne yapıyorsa yapsın yarın öbür gün sana karşı da kullanabilir bırakıp gitti diye gösterip mahkeme de seni de suçlu çıkarabilir koz olarak kullanabilir

firdevskartal bilmiyorum ki annemlerle aynı köydeyiz direk oraya gidecem o işe gittikten sonra

lgrth evet haklsın bırakmam zaten onları, biz ayrıyız üst katta oturuyoruz ama boş yani napsamda boş beni dövdükten sonra oyunda ki şeyleri silip zıbarıp uyumuş vicdansız pislik, ben asla unutmuyacam bu yaptıklarını, valizleri sabah gittikten sonra hazırlayacam görmesin diye covukları mı bırakamam zaten, dayanamam onlarsız ben

• Düzenlendi

incinmissindedi
                      Umarım ailenizde sizin kadar kararlı ve istikrarlı olur yada öyle insanlardır Zira bu gidişiniz eşinize tatil gibi gelir ailenizin böyle Bir konuda tavrı ne olur nasıl karşılarlar konu ne olursa olsun her zaman arkanızda duracak kişiliğe sahip insanlarsa eşiniz zaten tutuşmuştur ama yok kızım 3 çocukla köy yerinde olmaz bosanamazsin Bırak çocukları gel biz bakamayiz diyecek insanlarsa eşinizin şu andan itibaren bir süreliğine tatili başlamış bulunuyor pekte umursamayacaktir bu durumu her ne olursa olsun gidin ve yapışın ailenizin eteğine ve asla dönmem deyin göndermek isterseniz devlete sığınır izimi yok ederim deyin lafınızın üstüne laf dahi eklemelerine müsade etmeyin.