incinmissindedi canım bütün yazılanları okudum çok üzgünüm senin adına. Babana gitmekle çok iyi yapmışsın. Abin biliyor mu olayı peki? Baban ne dedi bir de çocuklarla kavul etti mi seni?

vahsikelebekk babamlar çocuklarımı her türlü kabul ederler canım, ben istesemde bırakamazdım onlarsız duramazdım asla şimdi yanımdalar başım rahat içim huzurlu. Abime henüz demedim ama babama anneme ve 2 ablama anlattım onları.

vahsikelebekk kaynanam aradı az önce al covukları gel dedi, yok gelmiyecem dedim, kayınbaban gelip alsın dedi yok dedim babam kendi gelsin buraya dedi, gelse covukları alır seni getirmez dedi getirmesin dedik kapattık. Akşam gelir mi gelmez mi bilmiyorum

perkalpp4 malasef geri getirdiler beni anne babası, babam git akşam ben gelecem dedi diye geldim yoksa gelmiyecektim

hayatsevinceguzell evet gene bildigini okuyor dün akşam anne babam eve gittikten sonra gene girdi okey oynadı, hiçbirseydi olmamış gibi. Şuan anne babama o kadar kızgınım ki keşke oraya gitmeseydim hiç direk polise gitseydim 😭

incinmissindedi bende seni merak ettim çok üzüldüm kuzum seni üzmek istemiyorum ama 3 çocuk olana kadar bunun ne mal olduğunu anlamadın mı çiçeğim çok mutluydunuz da bi anda mı sapıttı yoksa düzelir diye mi çocuk yaptın?

hayatsevinceguzell son 1 yıldır böyle bu adam 2. Çocuktan sonra,kızım doğdu 1 aylıkken yoğun bakıma girdi ben hastanede başında beklerken annesi ablası mutfağımı temizlemiş kızım aniden yoğun bakıma girdi diye çöpüm vs kalmıştı kokmuştu dolapta ki yireceklerim salçam fln bozulmuştu ablası ve annesi doldurdu onu, bu adam o zaman dan beri öyle birkaç defa kendi de dedi mutfağı öyle görünce senden de evdende sogudum diye. Yoksa beni o kadar çok seviyordu ki göze mi geldik bilmiyorum aşık olarak evlendik, ben onun için ölürdüm ama şuan o kadar sogudum ki napacagımı bilmiyorum. 3. Covukta nasıl tuttu bilmiyorum korunuyorduk