hayatsevinceguzell kendimi herkese o kadar kapattım ki aranılan telefonlara bakmak istemiyorum dişarı gitmek istemiyorum kimseyi görmek istemiyorum hele anne babamı asla görmek istemiyorum çok kızgınım onlara 😭 orda olsaydım belkş bugün bu kadar kötü olmazdım

incinmissindedi çok haklısın canım doğum sürecın lohusalık falan önünde zorlu gunler var tek başına nasıl üstesinden geleceksin sığınacağın bi liman yokmu abin bacım falan sana çok dua edeceğim

Hikayeni okudum çok üzüldüm gerçekten inşallah kurtulursun. bari sen gidince pişman olup degisseydi biraz olsun icin rahat olurdu ama gene aynı olmasıı, bende çok gitmek istedim ama ailem kabul etmez diye çok korktum ama sen benden daha cesaretlisin ilk adımı atmışsın bence artık her seyi halledersin güçlü bi kadınsın

incinmissindedi Allah bildiği gibi yapsın onu ya hiç düşünmeden al cocuklarini terk et valla yüzde 1500 karı kız mevzuları var yoksa neden size el kaldırsın sinirlensin vursun ayy sinirlerim bozuldu okurken yaaa Allah kahretsjn boylelerini

incinmissindedi ben senin yerinde olsam babama da rest çekerdim gitmezdim ne eve ne aileme böyle şey olmaz. Dün diyemedin mi babana size gelince beni buraya yolladın bu adam beni dövdü karşısına geçip laf söylemeyecek misin? diye. Beni bu adam dövsün diye mi doğurdun anne, bu adam dövsün diye mi evlendirdin baba diye.

vahsikelebekk bişi diyemedim sadece ona güvenip geldim ama boş hiçbirseydi yapmadı, artık benden çıkıcak bi dahaki hatasında direk gidip şikayet edecem, abime dedim oda kızdı niye ilk gün demedin diye direk gidip şikayetçi olsaydın dedi uzakta o o yüzden fazla bişi yapamıyor

incinmissindedi eşi kesin söylemiş midir bence siz kendi ağzınızla soyleseydiniz yani iyi birisiyse soylerde bazı insanlar karismak istemez ya, yada kendi eşini olaya karıştırmak istemez güvendiğiniz biriyse söylemiştir tabi

suprizyumurta evet evet söylemiş eminim yemgemle konuşuyorduk msj atmış ona ben arıyacaktım onu sen konuşuyorsun telefonu meşgul diye.