vahsikelebekk asla gğvenmiyecem asla onlara o kadar sinirliyim ki vuran eşim ama ben onlara daha çok sinirliyim😔. Şuan bi iz yada bişiyim yok. Biraz daha bekliyecem ki hatayı yapınca annemler de anlasın artık olmayacağını yoksa biliyorum gene barıştırmanın peşine düşecekler

Papatya37 iyiyim canım çok saol kendime ve covuklarıma odaklıyım sadece onu takmıyorum yokmuş gibi davranıyorum. Böyle daha iyi hissediyorum kendimi. Kardeşim geldi bugün anne çok üzülüyor niye onunla konuşmak istemiyorsun fln dedi hasta dünden beri agzına lokma koymuyor dedi. Beni öldürse yeni mi sahip çıkmaya çalışacaklar dedim. Madem onlar sahip çıkmıyor artık eli bana dokunsa ben direk polisi arayacam artık tam çıkmaza girsin dedim

incinmissindedi eskilerin huyudur hemen barıştırmak isterler kötü niyetleri olduğunu düşünmüyorum ama işte keşke daha farklı olsaydı, abin öğrendikten sonra seni yanına neden almadi sen mi istemedin, bence bosver aynen kendi bildiğini yap umarım düzelir pişman olur kendini affettirir 🥲🥲

Papatya37 bu küçük kardeşim evli deil 21 yaşında okuyor. Digerleri de uzakta. Öyle yapıcam uzak daha iyi