Kızlar buz lazere başladım 12. Gün bugün ama dökülmeler başlamadı özellikle genitalde bacakta hiç çıkmayan çok yer var kalanlarda dökülmedi erkenmi acaba daha birde seasn arasında genitale jilet vursak olmazmı ya böyle dolaşmak çok can sıkıcı özgüvensiz hisediyorum eşime karşı geceleri
Lazer epilasyon
Kızlar 😩
minikooo aşkım surekli yaparsan azalmaz malesef gitmeden 1 gun once tek jilet kullanman gerekiyor duşta kese kullan dökülmeler cogalır
Diode champion buz lazer diyor ıpl değil diyor ama buzlazer.com da adresleei yok yalanmı söylüyorlar
rojbintan jilet iyi değil yalniz kısaltma öneriliyor
esila48 canim ben 20 seans girdim gene de bitmedi
minikooo çok gittim ben de buz alex şimdiye tüysüz bebek olmam lazımdı ama yok çok çok küçük küçük nadir çıkmayan yerler var
vahsikelebekk ya belkide hormonsal yada cihazları gerçekten kötü
minikooo valla hormonsal olsa sırtımda da çıkardı diye düşünüyorum ama o kadar kıllı da değilim aslında. Lazer cihazı alıcam kendime belki o uyutur da uzun süreli kullanımda rahatlatır beni bi de en etkilisi iğneli diye biliyorum en kesin çözüm olanı.
vahsikelebekk evet benimde var braun gerçekten uyutuyor ben sadece genitalde ve kolaltında verim alamadım diğer yerler yapınca düzenli şekilde gerçekten geç çıkıyordu
minikooo araştırıp mı aldın canım bir şey soracağım da. Birisi aynı lazer makinesi gibi tık tık tık arka arkaya atış yapıyormuş beklemeden ama hangisi bilmiyorum vatanda çalışan kız anlatmıştı unuttum markasını braun mu yoksa philips mi? Birisi de tek tek bekleyerek atıyormuş ben arka arkaya atandan almak istiyorum çünkü beklemeden kaydırarak yapmak için.
vahsikelebekk askım p phılıpsdır ozaman bence benimkide basılı tutunca arka arkaya atıl yapıyor ama böyle 2 sn filan arayla birde öyle çok ısınıyo bende tek tek basıyorum. Birde bunlar dökme yapmıyor direk çıkış zamanını uzatıyo. İlk zamanlar haftada bir düzenli yapmak çok önemli en çok kol be bacakta etki görmüştüm
minikooo aa şarjlı mı peki seninki ondan mı hemen ısınıyor acaba basılı tutunca? O zaman ben bir daha gidip sorayım adını modelini öğreneyim. Kız da öyle demişti kolunu gösterdi birkaç haftadır çıkmıyor kolum demişti benim bu lazercilerdeki makineler koluma etki etmedi hiç ince tüy olduğu için muhtemelen bir de hiç almadım kalınlaşmadılar da.